Mit gondoltsz a Sára névről?
Figyelt kérdés
Nekem tetszik, függetlenül attól, hogy a név fele a "sár" szó de mikor magát a nevet hallom sose asszociálok a sárra valahogy. Csak azért írom ezt mert itt néha ezt mondogatják ha e névről ered kérdés és emiatt már nem szép a név, de számomra nagyon szép és tetszenek az ilyen rövid nevek. Más hogy van ezzel? Még tetszik a beceneve, hogy Saci, Sári...Kérlek írd le, hogy miért tetszik vagy nem tetszik. :)2022. nov. 20. 06:28
11/18 anonim válasza:
Férfi névben azért van durvább is: Alpár.
Egyszer bemutatkozott nekem valaki, tök kínos volt, mert nem bírtam abbahagyni a röhögést. Fancsali Alpár. És tényleg olyan fancsali képű volt a srác, ami még viccesebbé tette az egészet. :D
13/18 anonim válasza:
A beceneve a fura, Saci.
Ez egy macskanév.
14/18 anonim válasza:
Nekem a Sára tetszik, de a becézéseket egyébként sem szeretem. Nem kell becézni.
15/18 anonim válasza:
Szerintem szép név, de ha Sacinak becézik, az nem tetszik nekem sem. A Sári becézés viszont nem rossz.
17/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, mert nincs tartása a névnek. Olyan, mint az Anna, szétfolyik. Amúgy én is a rövid neveket szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!