Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Folyton mintha azt éreztetné,...

Folyton mintha azt éreztetné, hogy már nem szeret, de akkor miért nem akarja, hogy szakítsunk?

Figyelt kérdés

Nem tudom mire vélni barátomnak ezen kijelentését, de majdnem szakítottam vele emiatt. De azt mondta csak viccelt, és mindent komolyan veszek, amit mond, pedig nem kellene.

Egyszer az történt, hogy kicsínosítottam magam, és azt mondta, hogy k....san nézek ki, pedig se a mellem nem volt kidobva, se semmi. Ezt azért mondta, hogy bosszúból kicsit megbántson, de csak viccelt.

Most meg tegnap azt mondta, hogy pofán fog vágni, de csak viccből, meg hogy mit gondolok én róla, ő sose bántaná azt akit szeret, jelen esetben engem.

Erre én is beszóltam neki valami csúnyát, azt mondtam rá, hogy rohadék, nem szokásom, de ezzel kihozott a sodromból. Ilyenkor fel volt háborodva, hogy én csúnyán beszélek vele, de ő amiket mond, azt nem gondolja komolyan, mint én.

Folyton csak kritizál, szerinte ne higgyek magamról túl sokat, és semmirekellő is vagyok.

De ha ő felhozza a gyerektémát, csak úgy általánosságban beszélünk róla, mérges ha azt válaszolom, hogy nekem most nem kellene gyerek. Ilyenkor megkérdezi mit akarok én végül is az életben.

Nem sok párkapcsolatom volt eddig, és mikor a barátommal megismerkedtem örültem, hogy végre valaki rám is figyel, és szeret, de mostanra úgy érzem nem érek semmit, semmi önbizalmam sincs, sokszor rossz a hangulatom is.

Azt mondja neki csak én vagyok, de azt mondta ha összejönnék mással, akkor megkeresne, és kapnék tőle, de ezzel is csak viccelt szerinte.

Bár ha megemlítem neki, hogy miért viselkedik velem ilyen csúnyán, és volt olyan, amikor majdnem szakítottam vele, akkor jön azzal, hogy miért bántom mindig őt, mikor ő csak viccelt, meg hogy eszembe se jusson otthagyni őt, mert ő nagyon szeret.

2022. nov. 19. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Ezt a kérdést azért havonta kiszoktad írni, nem?
2022. nov. 19. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
"a párod nárcisztikus..." kommentek 3... 2... 1
2022. nov. 19. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
A párod nárcisztikus.
2022. nov. 19. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem nárci, maximum energiavámpír, le akarja rombolni az önbizalmad.

"pofán fog vágni"

Ilyet szerintem viccből sem szokás mondani annak, aki tényleg barát.

2022. nov. 19. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Nekem az a tapasztalatom, hogy emberünk ilyenkor komolyan gondolja amit mond, aztán mikor nem olyan választ kap, mint amit várt, megpróbálja azzal menteni magát, hogy jaj ő csak viccelt. Szóval szakíts vele nyugodtan, ez egy p*cs. Hidd el, már 1-2 héttel utána is mérföldekkel szabadabbnak és magabiztosabbnak fogod magad érezni, és bánni fogod, hogy nem léptél le hamarabb.
2022. nov. 19. 21:53
 6/6 Cubina ***** válasza:

„Nem sok párkapcsolatom volt eddig, és mikor a barátommal megismerkedtem örültem, hogy végre valaki rám is figyel, és szeret"

Ezzel mindent elmondtál. Nem azzal kell összejönni, aki figyel rád és szeret, hanem azzal, aki figyel rád, szeret, és te is szereted.

Nem tudom, mióta vagytok együtt, de lehet hogy a Szeret rész nem is volt igaz, főleg ha mindig is ilyen volt.

Ha nem vagyunk tisztában a saját értékeinkkel, akkor olyan párt kapunk, aki nem fog értékelni. Ha tisztában vagy azzal, hogy te ki vagy, milyen vagy, és hogy ki az, akit érdemelsz, akkor csak azokkal fogsz párkapcsolatot létesíteni, akik megfelelnek az elvárásaidnak. Írd le egy papírra (őszintén), hogy mik a pozitív vonásaid, és hogy miben kellene fejlődnöd, milyen szeretnél lenni. Ha megvan a lista, elkezdhetsz fejlődni a kívánt irányba. Ha már majdnem olyan vagy, mint amilyen lenni szeretnél, írhatsz egy másik listát az érzéseid alapján, hogy milyen társat szeretnél, milyen tulajdonságai legyenek, mit látsz vonzónak egy férfiban. Külsőre-belsőre. Akármilyen apróságot leírhatsz, ami eszedbe jut.

Ha ezekkel tisztában vagy, nem fogod hulladékokra fecsérelni az idődet, hanem inkább vársz egy kicsit, amíg megjelenik az, aki majdnem mindenben megfelel az elvárásaidnak és te is olyanná válsz, amilyen lenni szeretnél.

A mocsadékot meg most azonnal hagyd el, mert meg fogod bánni, hogy akármennyi időt pocsékoltál rá az életedből.

Szavald el neki, hogy:

FIGYELJ MÁ! SZAKÍTOK, VÉGE!

CSAK VICCELTEM! JA, MÉGSE!

2022. dec. 3. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!