Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért irigy valaki arra ha...

Miért irigy valaki arra ha jól élek?

Figyelt kérdés
2022. nov. 19. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vannak emberek, akik alapból ilyenek. Egyszerű példa, hogy van egy ismerősöm, aki dohányzik, havi 40ezer körül van a cigarettája és minden hétvégén bulizni jár, ahol 30-40ezret elkölt. Tehát havonta minimum 70ezer, amivel nekem semmi bajom, ha neki ez kikapcsolódás, akkor csinálja ezt. Ha csak azt nézzük, hogy én egyiket sem csinálom, akkor évente kb 800ezret megspórolok. Viszont járok pl síelni, ami alkalmanként 2-300 ezer. Na olyankor olyan irigy, hogy meg tudna ölni. Nem jut el a tudatáig, hogy a hülyeségei helyett akár négyszer elmehetne ő is.
2022. nov. 19. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok irígy, inkább örülök neki, nagyon remélem boldog és kiegyensúlyozott is vagy.
2022. nov. 19. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék az előzőhöz, remélem ilyen jól fogsz továbbra is élni kérdező, sok szerencsét, egészséget. Kellenek a boldog emberek az országba.
2022. nov. 19. 22:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert ő a saját életét fontosabbnak tartja a tiédnél, és közben azt látja, hogy te jobban élsz mint ő.
2022. nov. 21. 12:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!