Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt valaki...

Miért csinálja ezt valaki feltünően ?

Figyelt kérdés
Látványosan (mintha direkt !!! ) kerülnéd valaki tekintetét ha rád nézne ,vagy ha vele szembe jössz vagy egymás mellett mentek el ,látványosan el fordulsz,hogy még véletlen se nézz rá (különben pl leprás lennél)(semmi ilyenről nincs szó csak ennyire durván viselkedni egy kollégával akinek egy rossz szava sem volt hozzád !!!) !!! Miért viselkedik így valaki egy olyan személlyel akivel még egy hello se volt ? n29
2022. nov. 18. 06:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
84%

Az lehet amit a 18as és 21es írt.

Tudom, hogy te nagyon oda vagy érte,de ha ennyire nem vagy neki szimpatikus, muszáj lesz beletörődnöd, mielőtt csak megalázod magad feleslegesen. Én is jártam már így.

2022. nov. 18. 14:39
 22/23 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, elolvastam a kommentjeidet itt, és most már teljesen világos számomra, miért undorodik tőled a kollégád.
2022. nov. 19. 08:37
 23/23 anonim ***** válasza:
80%
Sokat elárul az is, hogy a moderátorok töröltek a kérdező kommentjei közül párat. Durva, hogy 29 éves lététe milyen butuska.
2022. nov. 19. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!