Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lejla vagy Azra a szebb nev...

Lejla vagy Azra a szebb nev szerinted?

Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 16:20
A kérdező szavazást indított:
Lejla
Azra
22 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

"vay"

Egyik sem túl jó. A lejla a fonetikus írása miatt botrányos, nomeg úgyis mindneki Star Wars karakternek fogja gondolni élete első 20-30 évében..

Az Azra meg.. egyáltalán egy név?

Mondjuk ha muszáj választani, akkor Azra.

2022. nov. 17. 16:32
 2/9 anonim válasza:
16%
Egyik se tetszik, migránsnevek.
2022. nov. 17. 16:34
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Valóban mindkettő cigányos, az Azrának ráadásul nagyon durva hangzása van, ahhoz képest, hogy női név.
2022. nov. 17. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Nekem egyik sem tetszik túlságosan. Szerintem adj a gyermekednek egy magyar, hétköznapi nevet, szerintem ő is megfogja hálálni. De, ha te nálad csak ez a két név jöhet szóba, akkor inkább a Lejla, bár szerintem ez maximum általános iskoláig használható. Nekem a Lejla névről egy kiscsoportos kislány jutna eszembe, nem pedig egy felnőtt nő.
2022. nov. 17. 16:40
 5/9 anonim ***** válasza:
29%
#5 nekem különleges külföldi nevem van és sokkal jobban örülök neki, mintha én lettem volna az 5. ugyanolyan nevű az osztályban. Nem mindenkinek tetszenek a hagyományos magyar nevek, honnan veszed, hogy annak örülne a gyerek?
2022. nov. 17. 16:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább az Azra, mert arról azt hiszik, hogy külföldi név.
2022. nov. 17. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:
A Leila, Lejla nevektől a hideg ráz. Inkább legyen Azra. Kemény hangzású név ugyan, de szerintem egyáltalán nem rossz.
2022. nov. 17. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem az Azra szóról Azrael jut eszembe, a halál angyala.
2022. nov. 17. 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Éppen akkor lesz ritka neve, ha NEM különlegeset adsz neki. Mert ma már minden szülő különleges nevet ad a gyerekének, szóval mára már az lett különleges, amikor hagyományos a gyerek neve.
2022. nov. 19. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!