Ha ketten is megkérnék a kezed melyiket választanád?
Figyelt kérdés
1. Nevezzük Attisnak: jó az ágyban, de csak 500.000 keres
2. Nevezzük Öcsinek: havi 4-5 miliót keres de nem vagy bele annyira szerelmes mint Attisba
2022. nov. 17. 09:01
11/21 anonim válasza:
Amelyikkel élhetőbb az élet. A szex nem fog mindig ezer fokon lángolni, a szerelem sem. És a nagy kérdés az, hogy mi marad utána, ami élhetővé vagy szarrá teszi a kapcsolatot.
12/21 anonim válasza:
Mivel nem szoktam egyszerre két pasival járni, ezért ilyen döntés elé nem is kerülnék soha. Annak mondanék igent, akibe szerelmes vagyok. Nem kell milliókat keresnie ehhez (de mondjuk a nettó 500 ezer legyen meg).
14/21 Hans Pötterman válasza:
Ez aztán marha életszerű kérdés..
15/21 anonim válasza:
Én férfi vagyok, ráadásul nős is, így sajnos vissza kellene utasítanom mindkét jelentkezőt :)
16/21 anonim válasza:
hhhhogy kerültem mindkettővel olyan viszonyba, hogy leánykérés legyen belőle?:D Ez általában párkapcsolaton belül szokott törétnni..
Szóval azzal, amelyikkel együtt vagyok. Bár ha meg együtt vagyok vele, honnan tudok egyáltalán a másikról?:D
De ha muszáj dönteni a feldobott infók alapján, akkor egyértelműen Attis. Te magad írtad, hogy szerelmes vagoyk elé, hát akkor meg miért választanék mást? Ráadásul jól keres és jó az ágyban is, tehát konkrétan semmi nem szól ellene, mindne csak mellette.
17/21 anonim válasza:
Hová lett a kérdező?
Miért nem válaszol a visszakérdezésekre?
19/21 anonim válasza:
2-es majd szakitok.
Lesz penzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!