Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy telt eddig a 2022-es év...

Hogy telt eddig a 2022-es év neked?

Figyelt kérdés
Tudom még nincsen vége, de már nincs belőle olyan sok.

2022. nov. 16. 20:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Munkaugyileg jovolt. Ev elejen kezdtem uj helyen. Rengeteg uj haverom lett es sok penzt tudtam felrerakni. Edzes is jol megy, bulik is vannak boven. Egyedul fix bno nem lett csak kavaraszasok.. de lehet jobb is 🤔
2022. nov. 16. 21:51
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hivatásilag és lakhatásilag remek. Minden más szempontból nagyjából tragédia. Volt már rosszabb, például tavaly, ami minden szempontból katasztrófálisan alakult. De, ha egészségem lenne, vagy észrevenne egy nő, azt azért tudnám élni.
2022. nov. 16. 22:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Eddig jó volt és egész sok dolog történt, meg változott az életembe/magánéleti értelembe is. Bár sajna nem csak jó irányba, de az előtte lévő középsulis évekhez képest kifejezetten mozgalmas és változatos volt.
2022. nov. 16. 22:27
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a változások éve, munkahelyet váltottam, ahol szeretnek és megbecsülnek. Összeházasodtunk és megcsináltuk életünk buliját, most pedig építkezünk.

Nekem 2019 volt a legrosszabb elvesztettem 3 közeli szerettem is (nem covid), plusz a munkámban is csak a rossz ért és a párkapcsoltunk is nagyon billegett.

2022. nov. 17. 07:06
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Elképesztő gyorsan eltelt ez az év. Igazából én még úgy érzem, mintha most lett volna a tavalyi karácsony és már el is telt egy újabb év. Nekem egészen jó volt, bár rengeteg időt voltam a munkahelyen és ezért is tűnhet rövidnek. Azért voltam pár szép helyen, nyaralni, várost nézni is sikerült külföldön és belföldön is+ koncerteken, fesztiválokon, színházban is jártam, szóval ilyen téren elégedett vagyok. Viszont katasztrofális, ami történik körülöttünk, a politikai helyzet, a választási eredmény, az inflációs helyzet stb, elkeserítő. Próbálom mindig a pozitív dolgokat megtalálni az életben, de sokszor nehéz.
2022. nov. 17. 14:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez volt a legrosszabb. Rengeteg rokon, ismerős meghalt, háború, infláció, stressz stb.
2022. nov. 18. 19:31
 17/19 anonim ***** válasza:

Egy pillanat alatt elmúlt az év nekem is, hosszú idő óta messze ez volt a legmozgalmasabb is egyben. Olyan lehetőségeket kaptam (van, amivel név szerint engem kerestek fel), olyan területeken próbálhattam ki magam, amiről szó szerint csak álmodoztam, és lekopogom, de a kezdeti izgulástól eltekintve rendben mentek/mennek ezek. Személyiségemen is sikerült fejlesztenem, sokkal több időt voltam távol itthonról, sokkal több időt töltöttem barátokkal végre, mint ezelőtt. Kommunikatívabb, nyitottabb is lettem, sikerült rengeteg új embert megismernem, remek új barátságok is születtek, és most végre tényleg csakis jó emberek vannak az életemben.

Viszont... év elején benyelte a család a Covidot, és apa eléggé megijesztett minket a tünetekkel, illetve nekem sem volt a legzökkenőmentesebb a post-covid-om. 2 nagyon közeli barátnőmmel hidegültünk el egymástól, egyikük konkrétan olyan volt, mintha a nővérem lett volna. És eléggé hiányoznak.

Ami megint csak eléggé nyomasztó, az az ország politikai helyzete. Egyszerűen napról napra döbbenek meg, hogy mi mindent hagy a nép, és mekkora ganéban ülünk, és alig tesz bárki bármit is, hogy ne így legyen. Pedig milyen szép ország lehetett volna ez..

22/L

2022. nov. 27. 15:40
 18/19 1112 ***** válasza:
Híg f0s. Abban még legalább lehet úszni.
2022. dec. 4. 20:47
 19/19 1112 ***** válasza:
*Amikor sz*r volt, akkor nagyon; de legalább gyűjtöttem pénzt is, meg még ismertem meg nagyon jó embereket.
2022. dec. 4. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!