Férfiak! Ti mennyire mertek megbámulni egy lányt ha tetszik nektek?
Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 14:12
11/16 anonim válasza:
ha ő is néz engem, akkor csak pár másodperc max (1-3mp)
sSajnos nem vagyok olyan bátor :D
12/16 anonim válasza:
Ritka h valaki huu de megtetszik.. akkor viszont nem nagyon tudom levenni a szemem 😀 Ha kiszurja es pozitivan reagal akkor siman leszolitom.
13/16 anonim válasza:
Ha olyan helyen áll (mondjuk a villamoson), hogy pont a látószögembe esik, akkor ha akarnék sem tudnék másfelé nézni. Időnként az is megesek, hogy a mobilommal babrálok és közben titokban lefotózom, de ezt inkább csak ázsiai turista csajszik esetében szoktam megtenni. Végül is ha nagyon tetszik, akkor miért ne tarthatnék meg róla egy kis szuvenírt? Pár nap múlva úgyis tovább utazik és soha többé nem látom. Nincs ebben semmi etikátlan. :)
14/16 anonim válasza:
En nagyon megnezem azt aki megtetszik, a szememmel mar kb meg is dugtam :D
16/16 anonim válasza:
Hat a fenykep keszites az mar beteges szint 😅🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!