Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért engednek fel a BKV-ra...

Miért engednek fel a BKV-ra hajléktalanokat?

Figyelt kérdés
137-es busz (Óbuda, Táborhegy). Első ajtós felszállás van, a sofőr mégis felengedett két jól láthatóan (és érezhetően) hajléktalant akik nyilván le is ültek... Ha már 10 ezret fizetek a bérletért, nem lehetne, hogy ne koszban és büdösben kelljen? Ennyi erővel akkor én is megyek papírok nélkül...
2022. nov. 16. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Kérdezd meg a BKV-tól. Van ügyfélszolgálat.
2022. nov. 16. 10:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés már bennem is felmerült, meg is kérdeztem korábban:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__..

A legdurvább amúgy az, hogy ha pl. felszáll az ellenőr, ha tisztes fizető magyar polgár vagy akkor odamegy buzerálni, és ha bármi hiba van az amúgy tisztességesen, becsülettel kifizetett bérletedben (rossz a távolság, idő, nincs kitöltve stb.) akkor kegyetlenül megbüntet, miközben a csoport romához meg a részegen fetrengő hajléktalanhoz oda se megy elkérni a nyilván nem is létező jegyüket, bérletüket. Ez az ami miatt felmegy bennem a pumpa, hogy annak idején távolságin 10 ezerre büntettek az érvényes bérletemmel, mert 31 km-nél szálltam fel 30 km-es bérlettel (nem vicc).

Lehet nekem is a saját fekáliámban, önkívületlen állapotban ordibálva kellene felszállnom 3 éve nem mosott ruhával, akkor én is ingyen utazhatnék...

2022. nov. 16. 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Ha sofőr engedte fel őket nekik is volt jegyük. Nem kell háborogni. Egyenjogúság van.
2022. nov. 16. 11:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem volt jegyük, semmit se mutattak fel, ellenben szaguk és guberálós szatyraik voltak tele koszos kacatokkal. Nekem minek kell bérletet venni, ha ők ingyen mászkálnak??
2022. nov. 16. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!