Az "efebofil" kapcsolatokat miért szokták elítélni, ha egyébként mindkét fél jól érzi magát benne és nem kihasználásról van szó?
#59 Értem mit mondasz, de ha teszem azt meglennének azok az információk nála, ami miatt nemet is mondhatna, ennek ellenére mégis igent mond, akkor is kifogásolnád a dolgot.
#63 Van benne valami, csak hogy mivel van mód a védekezésre, így a felvetésed, hogy morálisan miért nem helyes lefeküdnöm egy 14 évessel ha nem is ártok neki, mivel nem lesz terhes szimplán csak elméleti.
#64 Engem pl. nem vonzanak a 12 évesek, ahogy a 40 évesek se, inkább a 14-30 évesek, minden embernek van úgymond egy életkori preferenciája, attól még, mert XY-t vonzanak a 20 évesek, ami elméletileg a normális még nem jelenti, hogy vonzani is fogják a mondjuk 40-esek is, pedig elméletileg az is normális, szóval az, hogy engem vonzanak a 14 évesek, de a 12 évesek nem még nem jelenti, hogy 12 évesekhez ne lehetne normális vonzódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!