Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az "efebofil" kapcsolatokat...

Az "efebofil" kapcsolatokat miért szokták elítélni, ha egyébként mindkét fél jól érzi magát benne és nem kihasználásról van szó?

Figyelt kérdés
Ha pl. én most 21 évesen összejönnék egy 14 évessel, rögtön el lennék könyvelve valami beteg agyú perverznek, de miért? Sok olyat lehet olvasni itt az oldalon is, hogy egy lány 15 évesen összejön egy mondjuk 23 évessel, aztán amúgy tökre szeretik egymást.

2022. nov. 15. 19:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
47%
#57 Nem tudom hogy mégis mi a f.szért kell ezt elmagyarázni, de attól hogy sok férfi/a férfiak többsége/minden létező férfi az utolsó szálig egyet ért valamiben, attól még ez a dolog nem lesz automatikusan elfogadható, etikus vagy normális. Ilyen pl az is, hogy gyerekbszók vagytok.
2022. nov. 17. 18:33
 62/79 A kérdező kommentje:
#58 De mi van akkor ha az, hogy 11-12 éveseket vonzónak tartanak felnőtt férfiak valóban normális és csak a mi erkölcsi nézeteinkbe nem fér bele a dolog? Ki mondja meg mi normális, te vagy inkább a tudomány? Én az utóbbinak hiszek. Jópár éve a homoszexualitás is démonizálva volt, pedig senki senkinek nem ártott, ma meg már teljesen elfogadott, úgyhogy szerintem ha az efebofil meg hebefil kapcsolatok nem kihasználásról szólnak, akkor tényleg nincs velük morálisan semmi probléma.
2022. nov. 17. 18:34
 63/79 anonim ***** válasza:
100%
#62 Ha nem lenne koton, akkor bizony árthatnál neki, egy 14 éves is sokszor a veszélyeztett terhes kategóriába esik, nemhogy egy 11-12 éves, akinek még a csípője sem elég széles, hogy egy gyereket normálisan kitudjon hordani, ez az állatvilágban akár halott kölyköket is jelentene orvosi beavatkozás nélkül, szerinted miért nem ajánlatos a macskáknak pl. már 6 hónaposan párazniuk, amikor már ivarérettek lehetnek, miért ajánlják az állatorvosok, hogy 1-másfél éves koráig ne engedjük őket páraztatni? Ezért is, hiába másznak rá a hímek. Mindent összevetve fiatalok a 11-14 évesek a szexhez, sőt elárulom, hogy nagyon sok esetben a 18-20 évesek is, csak a kotonnak köszönhetik a tinik, hogy társadalmilag elfogadott, hogy szexelnek már akár 12 évesen is, mert amúgy anélkül csak a bajt csinálnák maguknak.
2022. nov. 17. 19:10
 64/79 anonim ***** válasza:
28%
Kibújt a szög a zsákból 😂 Kérdező csak kinyögte, hogy igazából a 11-12 éves is teljesen oké szerinte, sőt, a válaszai alapján szerintem a válaszai alapján minél fiatalabb neki annál jobb. Csak nem akarta azt írni a kérdésbe, hogy a pedofília teljesen normális mert hát a gyerek is beleegyezik, mert tudta, hogy azzal közel sem értettek volna egyet ennyien :D
2022. nov. 17. 19:51
 65/79 anonim ***** válasza:
30%
*Sőt, a válaszai alapján szerintem minél fiatalabb, neki annál jobb.
2022. nov. 17. 19:52
 66/79 A kérdező kommentje:

#59 Értem mit mondasz, de ha teszem azt meglennének azok az információk nála, ami miatt nemet is mondhatna, ennek ellenére mégis igent mond, akkor is kifogásolnád a dolgot.

#63 Van benne valami, csak hogy mivel van mód a védekezésre, így a felvetésed, hogy morálisan miért nem helyes lefeküdnöm egy 14 évessel ha nem is ártok neki, mivel nem lesz terhes szimplán csak elméleti.

#64 Engem pl. nem vonzanak a 12 évesek, ahogy a 40 évesek se, inkább a 14-30 évesek, minden embernek van úgymond egy életkori preferenciája, attól még, mert XY-t vonzanak a 20 évesek, ami elméletileg a normális még nem jelenti, hogy vonzani is fogják a mondjuk 40-esek is, pedig elméletileg az is normális, szóval az, hogy engem vonzanak a 14 évesek, de a 12 évesek nem még nem jelenti, hogy 12 évesekhez ne lehetne normális vonzódni.

2022. nov. 17. 20:18
 67/79 anonim ***** válasza:
30%
És engem szóltak le, mikor a covid idején azt mondtam hogy piszkosul gusztustalan egy faj vagyunk, és remélem kihalunk a picsába :')
2022. nov. 17. 20:39
 68/79 anonim ***** válasza:
47%
#66 Ja, pár év múlva meg azt találjuk ki, hogy ha csak simogatjuk meg nyaljuk a 9 éves kislány punciját, akkor az sem elítélendő, mert nem ártunk neki, mivel az idegek már ott vannak, így még tetszhet is neki a dolog, egyedül a nedvesedésre és a tágulásra nem képes, ezért fáj csak neki a behatolás, de ha találnak arra módot, hogy ne fájjon neki, akkor az is rendben lesz... Vonzódás ide vagy oda, ha nem érted meg, hogy miért nem helyes az, hogy egy huszonéves pasi nem tudja a farkát a gatyájában tartani ha vonzó kis 12-14 éveseket látnak, akkor az a te bajod.
2022. nov. 17. 20:42
 69/79 A kérdező kommentje:
Egy 9 éves nem képes a konszenzuson alapuló beleegyezésre, azt sem tudja, hogy mibe egyezik bele ha beleegyezik bármibe is, ne hasonlítgassuk ezt ahhoz, ha egy 14 éves felvilágosult, szexelni akaró, nemileg, testileg érett lány beleegyezik a szexbe, köszönöm.
2022. nov. 17. 20:53
 70/79 anonim ***** válasza:
69%
#69 Nem ezen van a hangsúly, olvass a sorok közt. Szerinted elítélendő a pedofília(Szerintem is) ezen része is, mert nem képes a beleegyezésre, szerintem meg elítélendő 14 évesekkel is kikezdeni, mert hiába képes a beleegyezésre és hiába képes dönteni, nem biztos, hogy jól is fog dönteni, már le is írtam, hogy miért és TE MAGAD is írtad, hogy nem biztos, hogy jó a helyzet felismerő képessége egy tininek, na már most egy tini szinte biztos, hogy bele fog menni egy kapcsolatba vagy a szexbe, ha szerelmes, a hormonjai miatt, most tegyük félre, hogy te elméletben nem használnád ki, akkor is szerinted így mennyire van rendben egy ilyen kapcsolat? Csak egy kis logika kell hozzá és rájössz, hogy valójában csak a tapasztalatlanságát használod ki önző módon hősszerelmesnek beállítva magad, aki csak jót akar ezeknek a kislányoknak, de nem vagytok egyszinten. Elhiszem, hogy nincs benned rossz szándék, de ha valóban jót akarsz nekik, akkor nem arra tanítod őket, hogy hogyan tegyék szét a lábukat, hanem arra, hogy hogyan használják az eszüket, a legtöbb tini pl. nem fog abba belegondolni, hogy mi van akkor ha a pasi erőszakos lesz, vagy hogy mi van akkor, ha kiszakad a gumi, vagy hogy hogyan élné meg lelkileg az abortuszt, vagy akár a szülést, mert egy buta kis tini, akivel nem volt rendesen kommunikálva, aki csak megy az érzései után a következményekre nem gondolva azon kívül, hogy terhes lehet(De sokszor még arra sem gondolva), mert a szexuális felvilágosítás el van intézve annyival a szülők és az iskola által, hogy használjon gumit, mert nemi beteg meg terhes lehet. Gratulálok, marha sok információhoz jutottak ezzel, szinte biztos, hogy nem fognak nemet mondani, hisz hát ott a gumi, úgyhogy semmi baj nem lehet... Érted már mi a probléma? Tizenévesek fele, akivel beszélgettem azt mondta, hogy félnek a szextől, mert tudják, hogy fájhat és bizonytalanok emiatt belekezdeni. Ezek még csak GYEREKEK! Ha pedig te elkezded ezeknek a kistiniknek beetetni, hogy nem fog fájni, mert te vigyázol rájuk, minden rendben lesz az bizony érzékenyítés, grooming és még ha te vigyázol is rájuk, nem jelenti, hogy más is vigyázna rájuk, de ezzel csak azt fogják megtanulni, hogy bennetek lehet bízni ez pedig kihasználhatóvá teszi őket. Remélem felfogod mit írok.
2022. nov. 18. 00:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!