Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Felháborodnál emiatt?

Felháborodnál emiatt?

Figyelt kérdés

24órában dolgozom portásként egy kollégával aki este 6tól reggel 6ig van.

Sokszor bejön mellém aludni Már nemegyszer szóltam a főnöknek is.

Most is volt egy eset ami nekem volt kellemetlen.

Kollégám éjfélre már 2x aludt horkolva egy- egy órát úgy h este 6ra jön.

Én 00.00- 00.10 között beszundítottam és jött egy dolgozó 00.15kor h volt már itt de aludtunk és kellett volna a kulcs neki, persze én vettem észre h vár vki az ablaknál.

Én 24órában nem tudok aludni vagy ha igen akkor is több részletben 20perceket míg a másik vígan alszik és nem érdekli a másik.

Amúgy a 24esnek meg van engedve az " alvás" de az h aki éjjelre jön ugyanúgy alszik..

2022. nov. 15. 12:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
Még mindig csak rinyálsz? Azóta sem változtattál semmit?
2022. nov. 15. 13:35
 2/14 anonim ***** válasza:
24%

Ne törődj vele, mit irigyled tőle, ha alszik hát alszik.

Te meg beköpöd, szép kis kolléga.

2022. nov. 15. 13:42
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Aludjatok csak.

Megyünk...🤑🤑🤑

[link]

2022. nov. 15. 14:14
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
úristen
2022. nov. 15. 14:35
 5/14 anonim ***** válasza:
Mutasd meg az orvosodnak a kérdést, hátha leszázalékol.
2022. nov. 15. 22:55
 6/14 anonim ***** válasza:
Én összerugdosnám az északàst egy kicsit. Ne aludjon már a gyökér mikor dolhoznia kellene! Mièrt nem tudsz neki szólni? Rúgasd ki és hívjanak másik embert. Te fogsz így kiakadni teljesen.
2022. nov. 22. 08:34
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem kirúgatni akarok senkit. A főnök elintézi annyival h elmondja h mi a dolga.

Mikor mondtam hogy mindig ezt fogjuk csinálni h szólok, te elmondod neki és változás nem lesz..azt mondta h újra szólok akkor.

A szomorú az h júliusban azt mondta 3napja van még, mire mentem következőre már egy hónapot kapott h változzon..azóta se..októberben újra szólni kellett akkor kérdezte főnök h miért rúgná ki ?- megemberelte magát

2022. nov. 22. 10:33
 8/14 anonim ***** válasza:
6-os jelen, pancser vagy mert nem szólsz erélyesebben. A főnök hiába szól. Ez a Te dolgod úgy látszik. Esténként amikor neki kellene csinálnia azt amit kell, akkor addig cseszted míg ki nem rugdosod a dolga felé. Ha meg nem kell csinálnia, nem fontos, akkor aludj Te is ahogy módod van és max az a nyomi lesz lecseszve. Ha meg nem lépsz semmit, könyörgöm, ne kérdezgess itt vadidegeneket mert senkire sem hallgatsz úgy sem. Tűrd csöndben!
2022. nov. 22. 10:42
 9/14 A kérdező kommentje:

Közös feladatok vannak, nincs enyém, tiéd..

Csak amíg én 10x megcsinálom ő egyszer se..

2022. nov. 22. 11:17
 10/14 anonim ***** válasza:
Lárod? Megint csak kírsz ahelyett, hogy ott cselekednél. Ez miért van? Ott járjon a kicsi szád, ne itt az újjaid! ;)
2022. nov. 22. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!