Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan féltem a babámat a...

Jogosan féltem a babámat a párom “exétől”, aki a szomszédunk?

Figyelt kérdés

Két éve költöztem a páromhoz, akinek az exe a szomszédban lakik. Nem is volt igazi ex, csak ismerkedtek, de sosem feküdtek le, meg nem éltek együtt, mert nem lett szimpi a páromnak. A lány meg állítólag teljesen belezúgott és azóta is körbeugrálja ha kint van az udvaron.

Áprilisra vagyok kiírva a babámmal. Nyilván nem mondtuk el neki, csak közös ismerőstől megtudta. Állítólag nagyon mérges, mert majd miattunk “nem lehet nyugta”, meg minek is akarok én ide gyereket szülni, mintha nem szabadna.

Félek, hogy majd gonoszkodni fog a gyerekemmel, főleg azért is, mert féltékeny.

Én komolyan gondolkodtam azon, hogy lehet, el kéne költözni, de a párom hulyének néz miatta. Szerinte ártalmatlan. De én már láttam, hogy miket csinál. Folyton a párom körül ugrál ha kint vannak mindketten, meg gonoszkodik, keresztbe tesz ott, ahol tud.

2022. nov. 12. 20:29
 1/4 Darius- ***** válasza:
91%

Kaphatsz itt megerositést arra, hogy jogosan.

A felismerés megvan, ideje tenni ellene.

2022. nov. 12. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Félsz, hogy gonoszkodni fog majd a gyerekeddel... Akkor gondolkozz azon már előre, hogy mit fog ez ellen tenni, hogyan fogod megvédeni. Mert meg kell védened, nincs más opció, te leszel az anyja.

Felejtsd el ezt a kislányos "jajjajj a suli legnépszerűbb csaja rámszállt, jajjajj, most mit csináljak"- gondolkodásmódot, felnőtt vagy, anya leszel, egyszerűen nem teheted meg a gyerekeddel, hogy hasra esel a szomszéd előtt, ha bántani akarja (és teljesen mindegy, hogy párod exe a szomszéd vagy az angol királyé)

2022. nov. 12. 20:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Nyilván, megvédem. De ha nem hallgat rám, hiába kérek, majd tőle ezt meg azt, mondjuk hogy nyáron ne üvöltesse ebéd után a zenét max hangerőn? Mert idén azt csinálta.
2022. nov. 12. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:
44%
Hát ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni
2022. nov. 12. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!