Az a férfi aki 250-300.000ftot keres ma Magyarországon az pancser? Mennyi lenne ma a normál fizetés egy férfinek ami miatt nem nézik le?
Figyelt kérdés
Mindenkihez szól a kérdésem, de ha lehet ne ilyen kamu milliós fizetésű emberek válaszoljanak!
Az nyilvánvaló hogy politikusok orvosok vállalkozók és még ehhez hasonlók keresnek annyit, de ez nem is érdekel, csak az elfogadható szint érdekel!
Előre is kösz az értelmes válaszokat!
#elfogadható fizetés
2022. nov. 12. 12:11
11/13 anonim válasza:
Igen. Millió alatt màr csak az megy el dolgozni akinek annyira keveset ér az élete hogy szolga pénzért làtszat melót csinàlni is jobb mint érdemi munkàval eltölteni a napot. Menekülés ez attól hogy lusta az illető magàt képezni és gondolkozni. Egyszerűbb minden reggel megjelenni és tudomàsul venni mit mondanak neki. Ahhoz nem kell sok ész. Csak sírni meg megy mikor meglàtszik az eredménye.
12/13 anonim válasza:
Aki engem ezért lenéz, azt meg lenézem én. :-) Egyrészről boldog élettel tisztában vagyok a saját képességeimmel. Másrészről olyan emberek vannak körülöttem, akik megbecsülnek. Ennyike. :-) Egyébként például főnököm is megbecsül és szíve szerint adna többet, csak sajnos nem ő határozza meg.
13/13 anonim válasza:
12+
Amire szükségen van, azt ennyiből is megteremtem. Spórolok, utazok, szórakozok, koncertre járok, falom az életet, mindenünk megvan párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!