Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha elrendelik a...

Mit tennétek, ha elrendelik a sorkötelezettséget?

Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 18:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%
Külföldre távozom. Családdal együtt. Az útleveleinket 2-3 héten belül csináltatjuk.
2022. nov. 5. 19:22
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom, igazából mi a francot csinálnánk? Dobálnánk kaviccsal Sorost? Ja, amúgy bírnám, hogy végre én is megmentheték csomó mindenkit mindentől. A netflix csinálna rólam egy filmet. A végén mint egy hős, ellovagolnék a naplementébe és kiírnák még a stáblista előtt, hogy "ma is él vidéki 5000ha-os birtokán, főispán címet adományozott neki az uralkodó, azóta is gázzal fűt, külön rendelkezésben lehozta a közlöny, hogy fűthet 18+ fokig is és akkor eszik farhátat, amikor csak akar"
2022. nov. 5. 19:23
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
Majd akkor, ha elvonszolnak. Nem vagyok hajlandó harcolni egy országért amit a politikusok szétlopnak, a multik meg kizsigerelnek.
2022. nov. 5. 19:23
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem attól lesz valaki jó vezető hogy háborúzik, hanem hogy olyan döntéseket tud hozni ami az embereknek a legjobb!
2022. nov. 5. 19:24
 15/21 anonim ***** válasza:
73%

Hát műtött kézzel, bokával, meg -3-as szemmel szerintem eltudnám intézni, hogy orvosilag alkalmatlan legyek.

Egyébként az Osztrák határ tőlem is egy köpésre van, + a pénzem nagy része így is Euróban van, szóval valószínűleg először megpróbálnék meglépni.

Nincs olyan ország a világon akiért harcolnék.

2022. nov. 5. 19:25
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

2.vagyok

Ha nem engednének át a határon én kórházakba nagyon szívesen mennék segíteni bármit, de katonának nem!

Mivel zsarolhatnának, elveszik a leendő nyugdíjhoz a "lehetőséget"?😆

2022. nov. 5. 19:32
 17/21 anonim ***** válasza:
71%

🤣🤣🤣

Én inkább a 400 rubeles prémiumot választanám, mint anno a csernobili bányászok. És persze, a végén, ha esetleg túlélném a kiküldetést, akkor szívesen véget vetek az életemnek önkézzel, hogy ne terheljem a honfitársaimat a nyugdíjammal. Esetleg egy precíziós öntéssel készült szép mellszobornak örülnék valami olcsóbb fémhulladékból.

2022. nov. 5. 19:45
 18/21 anonim ***** válasza:
82%

16.vagyok

A börtönnel sem zsarolhatnának mert nem hagynám cserben az országot, csak humanitárius részt vállalnám be.

Gyanítom a fronton senki se fog politikusokkal és befolyásos emberek gyerekével találkozni!

2022. nov. 5. 19:46
 19/21 anonim ***** válasza:
73%

Alapból külföldön élek már egy másik EU-s országban. Sajnos jelenleg nincs olyan állapotban Magyarország, amiért jószívvel tudnék harcolni.

26/F

2022. nov. 5. 20:03
 20/21 anonim ***** válasza:
68%
Ilyen büdös puhos cigányok seggét nem védeném!
2022. nov. 5. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!