Szerettek létezni?
Figyelt kérdés
Hányszor tudatosul naponta a létezés ténye maga?2022. nov. 5. 18:32
A kérdező szavazást indított:
Az élet nyomorúságos és gonosz
Az élet reménytelen és tragikus
Az élet fenyegető
Az élet csalódásokat okoz
Az élet szembenálló
Az élet követelő
Az élet megvalósítható, reményteli
Az élet kielégítő, és harmonikus
Az élet teljes és jóindulatú
Az élet szerető
25 szavazat
1/8 anonim válasza:
Néha igen, néha nem. Amikor nagyon rossz dolgokon mentem keresztül, akkor nagyon utáltam. Mióta visszatértem Jézushoz, azóta örülök, hogy létezek és mindent máshogy látok. 180 fokos fordulatot vett az életem. Szóval most mondhatni szeretek létezni, a problémák ellenére, bizonyos dolgokat kifejezetten szeretek (kedvenc sorozat, filmek, sütemények, finom ételek), de a legjobban Jézust és a szeretteimet.
2/8 anonim válasza:
Én sokszor elgondolkodom hogy, a mi fejlett fogyasztói társadalmuk jobb-e, vagy egy múlt század végi parasztemberé? Jó tudom hogy ma már minden van, amit csak akarsz. De biztos hogy ezek közül szükségünk is van mindenre?
3/8 anonim válasza:
Létezni szeretnék, csak nem ebben az elcseszett, korrupt szar országban, panellakó proletárok között élve diplomásként.
4/8 anonim válasza:
sokszor tudatosul a létezés ténye naponta,legalább 3x. várom már, hogy vége legyen ennek a pár 10 évnek amit az Istentől kaptam és bebocsátást nyerjek az országába ahol megszabaulok a földi csalodásoktol
5/8 anonim válasza:
Mindennap gondolkozom ezen. Szerintem az összes igaz abból, amit megadtál a szavazásnál, nem lehet választani.
6/8 anonim válasza:
Személyiségfüggő, engem pl megbénít egy betegség a mozgásban (bonyolult), de akkor is szeretek élni, ha küszködni kell.
Ilyen opció mondjuk pont nem volt a válaszok közt:)
7/8 anonim válasza:
Nem. Nincs életfeladatom, se kuldetésem.
8/8 anonim válasza:
Néha igen, néha nem; most inkább az előbbi igaz, most jó lenne, ha hosszabb ideig maradna így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!