Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért hiszik az emberek hogy...

Miért hiszik az emberek hogy ezzel jót villognak mikor épp kiröhögöd?

Figyelt kérdés

Pl férfi villog a 15 milliós verdájával, amikor 10ért is találni olyat amilyet az övé tud, és marad 5 milliója rengeteg minden másra.

Vagy ott az iphone telefon. A sok hülye veszi, rettenetesen túlárazott.

Vagy van aki csak márkás ruhákra költ, négyszeres áron, holott az olcsóbb se rosszabb

Aki ennyire bírja szórni a lét, az miért nem beteg gyerekekre költ inkább?

Nem tudom nekem ez párkeresésnél is nagyon zavaró tényező.

2022. nov. 2. 13:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi értjük, te nem érted, vagy csak trollkodsz.

2022. nov. 2. 14:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
5 éve egy 100k telefon sem éppen a dudget kategória volt. Nem csak irigykedsz véletlenül?
2022. nov. 2. 14:55
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy ki milyen márkásat vesz, mert mindet úgy gyártják, hogy X idő után ne lehessen már használni, és meg kell vegyed az újat. Szerinted miért csinálták ki John Deloreant?
2022. nov. 2. 15:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem is zavaró tényező volt párkeresésnél, hogy a pasi egyfolytában arról szövegelt, hogy melyik rokona/munkatársa/szomszédja mennyiért vett autót/telefont/interkontinentális ballisztikus rakétát/elefántcsordát. Nem is voltunk sokáig együtt.
2022. nov. 2. 17:36
 15/15 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk párkeresésben tényleg nem szerencsés, ha ennyire megkeseredett, rosszindulatú fillérkefélő vagy aki ahelyett, hogy a maga életét rakná rendbe mások fikázásával tölti az időt. Ez senkinek sem szimpatikus érthető okokból.
2022. nov. 2. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!