Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tóth Napsugár hány éve volt lány?

Tóth Napsugár hány éve volt lány?

Figyelt kérdés

Tóth Napsugár, aki most a Sztárban sztár leszekben van, neki meghaltak a szülei. Most gyerekeket nevel.

Amikor ő lány volt, akkor nem láttam.

2022. nov. 1. 22:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Válasz 10-esnek: fiú vagyok, s a lányokat szeretem. Szívesen megnősülnék, de egy 45 éves autista fiú senkinek sem kell.
2022. nov. 8. 21:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez mennyire tartozik szorosan a kérdéshez?
2022. nov. 8. 21:34
 13/18 A kérdező kommentje:
Válasz 12-esnek: ez nem kapcsolódik a kérdéshez. Az a kérdésem, hogy most hány lány van a TV2 ,,Sztárban sztár leszek" című műsorában?
2022. nov. 8. 21:36
 14/18 A kérdező kommentje:
Ha a Tóth Napsugár is lánynak számít, akkor máris megvan a válasz.
2022. nov. 8. 21:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Hány lány, vagy hány nőnemű versenyző? A lányt úgy érted, hogy férjezetlen, gyermektelen nőnemű, vagy életkorhoz kötöd, hogy valakit lánynak nevezz? Esetleg úgy érted, hogy nem asszony, hanem szűz???

Még mindig nem világos, mit szeretnél tudni, hiszen magad is meg kellene tudd állapítani a versenyzők nemét és hozzávetőleges életkorát!

2022. nov. 8. 23:26
 16/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szívesen leírnám a LOGOUT-ra, csak ott már többször is kaptam figyelmeztetést, ha engedélyezem a hozzászólásokat, akkor kitiltanak. Most ott 2 hónapig ki voltam tiltva. Arra azonban még mindig nem kaptam választ, hogy mások miért engedélyezhetik.

[link]

2022. nov. 9. 13:16
 17/18 A kérdező kommentje:

Megfogalmazom normálisan a kérdést: Mikor született Tóth Napsugár?

Ha a Napsugárról enciklopédiába való (a Wikipédia szempontjából "nevezetes") cikket lehetne írni, akkor megnézhetném a születési dátumát.

2022. nov. 9. 20:39
 18/18 anonim ***** válasza:
A linkelt cikk szerint 39 éves. Ez esetben 1983-ben született.
2022. nov. 9. 20:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!