Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan érzem soknak?

Jogosan érzem soknak?

Figyelt kérdés
Szóval huszonhárom éves mozgássérült férfi vagyok. Sok mindenen mentem at, de ezt most nem is részletezném. Rokkantnyugdijas vagyok, mert munkaképtelen vagyok. Mostanra már teljesen úgy érzem, hogy elég volt, jobb lenne ha inkább meghalnék. Az utobbi 6-7 évben rengeteget csalódtam az emberekben. A nagy "szerelem" is csalódás volt, mert gyereket szült egy drogos emberkének a személy. Nem is tudom hogy jutottam idáig, mikor anno bő 10 éve még ügyvédnek készültem 4-es átlagom volt semmi tanulással. Igaz, hogy ezalatt a 10 év alatt komoly műtéteim voltak, de az iskolákban is nehéz mozgássérültként érvényesülni. Az emberek előitéletesek, főleg a magyar, a gonoszság a rosszindulat, pedig ahol egészség van az már egy nagy kincs. Nem tudom mitévő legyek.
2022. nov. 1. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is így éreznék a helyedben, szerintem jogosan érzel így.
2022. nov. 1. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jutottál semmire, akkor hozd ki a jelenlegi lehetőségeidből a legtöbbet!
2022. nov. 1. 16:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Háromszor álltam fel a tolószékből.. Ez a betegségembe nagyon-nagyon ritka és folyamatosan edzek is 105 kg vagyok jelenleg.
2022. nov. 1. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:
A betegségedet nem számítva, sok ember ugyan ott tart mint te!
2022. nov. 1. 16:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Vannak otthonról végezhető számítógépes munkák is, és online elvégezhető tanfolyamok is. Így otthon is tudsz tanulni, fejleszteni magad, majd pedig dolgozni.
2022. nov. 1. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Ismertem egy embert a 90-es évek közepén, egy étteremben dolgozott esténként zenészként. Akkoriban olyan ötven körül lehetett. Vakon játszott, az a történet keringett róla, hogy a világháború után gyerekként találtak a cimborákkal egy kézigránátot ami felrobbant, attól vakult meg. Önállóan jött-ment, buszozott, intézte a dolgát. Volt, hogy amíg zongorázott a vendégeknek, közben meccset hallgatott fülhallgatós rádión. Néha megivott egy pohár vörösbort. Kiegyensúlyozott palinak láttam őt.

Nem tudom hasznosította-e az eredeti végzettségét, mert amúgy jogász doktor volt, még a rendszerváltás előtt diplomázott le. Az biztos, hogy '93 környékén jött össze egy tőle jóval fiatalabb, csinosnak bátran nevezhető kedves nővel, el is vette feleségül, azt hiszem gyerekük is született.

Ezt csak biztatásként írtam, hogy sosincs késő, bármikor jóra fordulhatnak a dolgok!

2022. nov. 1. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!