Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valóságban is ilyenek a nők...

Valóságban is ilyenek a nők vagy csak anonimban?

Figyelt kérdés

Furán mondva "szemtől szemben" vagy társaságban vagy hasonló helyzetekben a nők sosem beszélnek szexuális vágyaikról, pasik méretéről.

De aztán online/anonimba néha előjön az "igazi(?)" énjük?

Mindegyik nő 20 centis farkat szeretne, mindegyik azt mondja hogy addig jó az átlagos amíg nem találkoztak naggyal. Érdekes módon mindegyiknek volt vagy 20 partnere, és mindent csináltak velük...

Szerintetek ez igaz vagy csak ilyen "felvágás" mint a pasiknál? Csak fordítva?

2022. nov. 1. 13:40
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
És akkor el sem mondod hogy hogy elégültél ki? Tényleg érdekel.
2022. nov. 1. 21:30
 42/51 anonim ***** válasza:

Parttalan. Nincs vége, nincs partja, nincs megoldása.

Neked amúgy miért nincs életed?

Ismered Dr. Csides Katát, Csernus Imrét, Bagdy Emőkét? Vagy ha a lazább stílust szereted, akkor Bihari Vikit? Segítséget kellene kérned.

2022. nov. 2. 06:43
 43/51 anonim ***** válasza:
91%

Sajnálom, hogy csalódást okozok, de férfiként hozzászólnék a témához.

Nagy hiba úgy állni a mérethez, hogy nagy = boldog nő, nem nagy = kielégítetlen nő, szeretőt tart.

Én pl sosem stresszeltem ezen a méret kérdésen, fel sem merült bennem, hogy jobb lenne. Pedig "csak" 15cm.

Na és most jön a dolog érdekessége:

Egy barátnőm se csalt meg, vagy dobott azért mert nem volt kielégülve, mostani párom pl imád szexelni, 10 menetből 8-at ő kezdeményez, 4 év után is.

Nem azt mondom, hogy egy nagy király vagyok, félreértés ne essék. De fontos az egészséges önbizalom, hogy az ember ne a méretén stresszeljen, hanem elégedett legyen magával.

Foglalkozz azzal, hogy a másiknak jó legyen, és máris nem te leszel a szamár a ló helyett 🙂

2022. nov. 2. 14:09
 44/51 A kérdező kommentje:

Dehogynem. Egy nagy farkú is tud a másikkal foglalkozni.

Az a hölgy akivel beszéltem, és megkérdeztem tőle valamit a 41-es válaszomban, lenne szíves válaszolni?

2022. nov. 2. 18:08
 45/51 anonim ***** válasza:
100%

"Egy nagy farkú is tud a másikkal foglalkozni."

Na, akkor te is tudsz.

Probléma megoldva 😉

Amúgy a hölgy közölte, hogy nem szeretné folytatni a "kommunikációt", ha nem tudod tiszteletben tartani az ilyen kéréseket, akkor jó hírem van:

Nem a kicsi pöcsöd miatt nem szeretnek a nők 🙂

2022. nov. 2. 18:48
 46/51 A kérdező kommentje:
Ne szeressen csak válaszoljon mert kíváncsi vagyok.
2022. nov. 2. 18:52
 47/51 anonim ***** válasza:
67%
Nem a 20 cm cerka a lényeg, hanem, hogy ami van azt úgy használja, hogy jó legyen, mint ahogy a lányok is a hüvelyüket. Ugye? Azt is lehet irányítani, csak meg kell tanulni. A 20 centis dákó főleg ha azzal is béna, csak fájdalmat okoz.
2022. nov. 5. 07:26
 48/51 A kérdező kommentje:

47 20 centis faszi is megtanulhatja használni.

Másrészt meg írtál egy kicsit a hüvelyről hogy a nőknek is kelljen valamit csinálni már is le lettél pontozva:)

2022. nov. 5. 09:15
 49/51 anonim ***** válasza:
Nem kicsi hüvelyről írtam hanem, hogy azt is tudni kell használni. Ha ügyes egy nő a suna belső részével akkor szinte megtudja 'fejni a pasit. Ezt tanulni kell. Ezért mindegy a méret. A nagy fütykös annak jó aki nem tudja használni a sunát úgy ahogy kell. Ha meg a nagy csak bökdös és ennyinél többre nem futja neki, azzal meg csak..hát.. na.
2022. nov. 5. 09:57
 50/51 A kérdező kommentje:

Tesó, nem azt mondtam hogy kicsi, hanem hogy kicsit.

Amúgy meg igen, rá lehet szorítani de azt a nők nem élvezik. Ők elengedni szeretik magukat.

2022. nov. 5. 09:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!