Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valóságban is ilyenek a nők...

Valóságban is ilyenek a nők vagy csak anonimban?

Figyelt kérdés

Furán mondva "szemtől szemben" vagy társaságban vagy hasonló helyzetekben a nők sosem beszélnek szexuális vágyaikról, pasik méretéről.

De aztán online/anonimba néha előjön az "igazi(?)" énjük?

Mindegyik nő 20 centis farkat szeretne, mindegyik azt mondja hogy addig jó az átlagos amíg nem találkoztak naggyal. Érdekes módon mindegyiknek volt vagy 20 partnere, és mindent csináltak velük...

Szerintetek ez igaz vagy csak ilyen "felvágás" mint a pasiknál? Csak fordítva?

2022. nov. 1. 13:40
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

9# Ne haragudj de nem is értem mit akarsz ezzel mondani, de legalább nevetek😅

Én kérdésem arra utal hogy akkor a normál méret az csak ilyen "Ha nincs ló akkor jó a szamár is" méret?

Tehát akkor a legtöbb nő egy kapcsolatban csak "elfogadja" hogy ilyen a szex és nem is élvezi? Gondolom több nőnek is lenne hüvelyi orgazmusa egy nagyobbtól?

2022. nov. 1. 14:16
 12/51 A kérdező kommentje:

Nem bántottak meg csak frusztrált vagyok, de ezzel én sem bántok mást.

"5. vagyok. Egyrészt: mi azon a hazugság, ha nem szólok le valakit olyasmi miatt, amiről nem tehet? Másrészt miért dobnék emiatt bárkit is?"

Mondok egy példát mert nem érted.

Megkérdezi a barátnőm hogy szerintem milyen a hüvelye. Én azt mondom erre hogy pont jó, de igazából tág és egy sokkal szűkebbre vágyom, és csak idő kérdése hogy mikor cserélem le.

2022. nov. 1. 14:19
 13/51 anonim ***** válasza:
95%

Figyi, jeff, rá vagy fókuszálódva a farkadra, és ez a személyiségedet is tönkre fogja tenni.

Értsd úgy a 9-es válaszomat, hogy te most 4 milliárd nőről kérdezel. És nem tudni, mit gondolnak. Ahogy a férfiak sem.

14/51 A kérdező kommentje:
Nyilván hazugság hogy jó, nem jó.
 15/51 A kérdező kommentje:
13 jó, ne térjünk el a témától. Örülök hogy neked jó minden.
2022. nov. 1. 14:20
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

"Megkérdezi a barátnőm hogy szerintem milyen a hüvelye. Én azt mondom erre hogy pont jó, de igazából tág és egy sokkal szűkebbre vágyom, és csak idő kérdése hogy mikor cserélem le."

De csak azért, mert te ilyen selejt vagy, ne hidd azt, hogy mindenki az.

2022. nov. 1. 14:20
 17/51 anonim ***** válasza:

"ne térjünk el a témától. Örülök hogy neked jó minden."

Haver, ez a téma. A kérdés azért van itt, mert kicsi a pöcsöd, a valóság vs online pedig érthetetlen dolog. Még mindig nem kollektív tudat a két nem.

2022. nov. 1. 14:21
 18/51 A kérdező kommentje:
16 menj már innen máshova bohóckodni, nem is nő vagy 😅 Női válaszokat várok.
2022. nov. 1. 14:22
 19/51 anonim ***** válasza:

Még mindig az 5. vagyok. Amint közben más is említette, nem vagyok "a legtöbb nő", így csak a saját nevemben tudok beszélni. Volt már olyan mérettel dolgom, amivel teljesen meg voltam elégedve, és olyannal is, amibe csak belenyugodtam. De tényleg nem értem, hogy ezen mi a fura. Te sosem fogadtál el egy nőn sem semmit, ami kevésbé tetszett? Mondjuk mindegyik barátnődnek pont akkora és olyan alakú melle volt, ami a kedvenced?

A méret és a szex élvezhetősége között pedig továbbra sincs egyenes arányosság. Nekem nem azzal volt a legjobb, akinek a legnagyobb szerszáma volt azok közül, amiket láttam eddig.

2022. nov. 1. 14:22
 20/51 anonim ***** válasza:
#12 nem, tényleg nem értem. Ugyanis nem olyan sekélyes körökben mozgom, ahol ilyesmi miatt le szokás cserélni valakit.
2022. nov. 1. 14:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!