Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Így el van durvulva a helyzet...

Így el van durvulva a helyzet a 4-6-oson, hogy a BKK-nak külön fel kell hívni a figyelmet arra, hogy a szexuális zaklatás bűncselekménynek minősül?

Figyelt kérdés
Eddig még nem láttam ilyen felhívó hirdetményt Budapesten és amikor megláttam, akkor kicsit elborzadtam, hogy ennyire nagy a gond? Rendszeresen megfordulok a vonalon, velem hála az égnek sose történt még semmi (kopp, kopp, kopp) és incidensnek se voltam még tanúja. Akinek esetleg van valami története, megoszthatja velünk!

2022. okt. 31. 18:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Sok a cigo meg arab is arrafele. Sokszor reszegen, benarkozva. A csinosabb noknek eloszeretettel szologatnak be.. megesik, hogy nem allnak meg ennyinel :/ De ha vannak 3-4en akkor gyengebbnek tuno sracokba vagy igazabol barkibe belekotnek.. Kb barmilyen napszakban..
2022. okt. 31. 19:04
 12/16 anonim ***** válasza:
85%

10.

csövesek bevizelve/kakálva

drogosok

cigányok

részegek

zsebesek

És persze ezek kombinációi.

(Anno, a nagyobb járatokra a BKK, sőt a MÁV is küldött őröket a nagyobb vonatokra. De aztán a cég ezeken akart spórolni, így leszedték az őröket.)

2022. okt. 31. 19:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Az ilyen egyéneket miért nem bírják kiszűrni, és miért nem vágják be a börtönbe?"

KIK szűrnék ki és hogyan? Ha valaki elkezd tapizni vagy hasonló, akkor te nem tudsz intézkedni, igazoltatni sem tudod, ha meg leszállt, akkor hogy jelented be bárkinek is? Söt legtöbb esetben akit zaklatnak, az sem szól semmit, mert szégyelli, vagy kellemetlen neki, ha meg netán valaki hivatalos személynek tenne bejelentést, akkor órákat elvesztegetne, minden eredmény nélkül. Ugyanis ha elmesélni, hogy hogyan nézett ki, az sok ezer másik emberre is ráillik.

Emellett ilyen enyhébb zaklatás miatt nem kerül senki börtönbe még akkor sem, ha netán be tudnák azonosítani, legfeljebb figyelmeztetik. Komolyabb következmények csak akkor lennének, ha pl. megeröszakona valakit, de ez tényleg irreális elképzelés.

2022. okt. 31. 19:06
 14/16 anonim ***** válasza:

12

Köszi, de kötekedés is van? Csak éjszaka problémás vagy nappal is? Miért pont ez a vonal ami ennyire hírhedt?

2022. okt. 31. 19:06
 15/16 anonim ***** válasza:
88%

10-es: tapogatnak, neked dörgölöznek, fogdosnak, ha meg szólsz, akkor nekik áll feljebb, hogy tömött a villamos, véletlen történt az egész.

Nekem volt egy jól bevált megoldásom, magas sarkúban "véletlen" ráléptem az illetö lábára teljes súlyt ráadva, ha meg szólt, akkor "bocs, nagy a tömeg" volt a válasz! Érdekes módon többet nem került a közelembe az illetö, amíg utaztam

2022. okt. 31. 19:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
hát figyelj, tegnap Szolnokon jártam, a busz bemondója ilyeneket mondott, hogy ha biciklivel utazol, vigyél lakatot, ha nyaralni mész, ne oszd meg idegenekkel, meg ha leszállsz a buszról, nézz szét az úton 😅
2022. okt. 31. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!