Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert van az,hogy ha valami...

Miert van az,hogy ha valami nehezen megy akkor rávágják hogy nem szeretem? Például a vezetés. Néha szédülök, parkolás nehezen megy. Meg is kérdezték, hogy nem szeretek vezetni ?

Figyelt kérdés

Valaki mondta is, hogy majd ő vezet,mert én nem szeretek. Egy szóval nem mondtam ilyet. Attól, hogy valami nem megy úgy,mint kellene , miért mondják rá, hogy nem akarom csinálni?

Például egy suliban. Kutya nem vette észre, hogy finom motorikus problémám van és ahhoz a szakmához kellett volna. Magyarul kézügyesség nincs. Tanár üvöltött velem, hogy nem is akarom ezt csinálni. Akartam , szidtam is magam , de nem ment.

2022. okt. 30. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Általában amiben az ember szar, azt nem szereti csinálni, mert nem kap megerősítést rá, hogy van értelme kínlódnia.
2022. okt. 31. 08:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Akkor magyarul egyelőnek nézik azt, hogy valami nem, vagy nehezen megy és azt,hogy nem szeretem csinálni.

Ilyen felfogást.. Ha tudnák,hogy valamit mennyire akarok, de nem megy, átélnék, másképp látnák ezt.

2022. okt. 31. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!