Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok autós ezt mi ok-ból...

Sok autós ezt mi ok-ból csinálgya?

Figyelt kérdés
Megyek egyenes utón piros a lámpa 50-100 métere ezért lassan megyek 30-al. melettem kielöz a kocsi majd el száguld a pirosig ahol satu fékel megál utolérem és egy másmelett álunk 1 percet míg vállt a lámpa
2022. okt. 30. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezi, hogy a lámpa után is szüttyögni fogsz, ezért úgy véli, hogy jobb neki előtted, mint mögötted.
2022. okt. 30. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
A száguld és satufékkel megáll egy kicsit túlzás, de én is így csinálom. Az oka az, amit az 1-es írt.
2022. okt. 30. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez engem különösebben nem zavar, de akkor már elindulni is tudjon lámpaváltáskor, ne kelljen miatta fékeznem.

A legutóbb a város szélén megelőzött egy barom a záróvonalon keresztül (én óvatos voltam, mert mérni szoktak ott), aztán három falun keresztül döcögött előttem 70-nel.

2022. okt. 30. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Ugyanazért, amiért nem adnak elsőbbséget, kivágnak eléd (mögötted nem jön senki), aztán kb. megállnak, neked nagyot kell fékezned, és ott tötymörögnek előtted.
2022. okt. 30. 23:27
 5/7 veterán vas ***** válasza:

Ritkán megesik az ilyesmi.

Ám ha "sok autós ezt csinálja" akkor már el kellene gondolkodni.

2022. nov. 3. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert a magyar proli autós nem tűri, hogy feltartsák. így hogy kielőz, 6 perccel hamarabb tudja megvenni a sörét és péksüteményet, aztán otthon hamarabb tudja letenni a dagadt valagát a kanapéra.
2022. nov. 16. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:

6-os!

Én dolgozom,vagy edzésre megyek, találkozom valakivel, szóval teszem a dolgomat és nem érek rá a proli tötymörgőkre várni, aki valamiért azt hiszi, hogy ha neki nincs dolga, csak megveszi a sörét, aztán döglik a kanapén, akkor másokat is feltarthat. Egy szerencsétlen lehet, hogy csak 6 perc, de ha 10-szer megyek egy nap, az már 1 óra. Azért kell az ilyeneket minél előbb leelőzni, mert ha az egyik lámpánál szerencsétlenkedik, akkor valószínűleg a következőnél is fog. Itt pl rendszeresen megyek olyan úton, ahol épületek vannak, de 90 a megengedett sebesség, néhány helyen 60-as korlátozással. Így haladva zöldhullámon lehet közlekedni, de a sok barom az épületek miatt 50-nel megy egymás mellett 2 sávon.

2022. nov. 16. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!