Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha nagyon le...

Mit tehetek ha nagyon le vagyok maradva az életben? bővebben lennt

Figyelt kérdés

26 leszek... elkérik tőlem a személyim, kiküldenek dohánybóltból, mert nem biztosak abban hogy megvagyok 18.

Soha nem volt még barátom. Nem jártam társaságba. Tini koromban otthon voltam.. nem szereztem tapasztalatot..

Egyetlen örömöm az étkezésben volt meg is látszódott rajtam.

Averzív (emberkerülő) személyiségzavarom van..

Van hogy 24 órán vagy több napon keresztűl nem beszélek senkivel

Anyám meghalt mikor 12 voltam

Mamám 1 éve

Apámmal nem vagyok jóban.

Nem megy a kommunikáció.. pszichiáter nem érti mert vele beszélek..

van öszvisz 2-3 ember akivel szívesen beszélgetek.

Fiúkkal általában nem valahogy nekem az nem megy

Öngyilkosságon gondolkodom.

Nem megy a tanulás..

egyetemre járok, és dolgozom is, de általában csendben vagyok

utolsó évem és félek hogy mi lessz ha kilépek a sulis életből.

2022. okt. 29. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Szia ! Keresd a jo dolgokat az eletben.A tv-ben volt egy lany aki egy baleset miatt,tolokocsiba kenytelen lennie,es megis van eletkedve.
2022. okt. 29. 19:09
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

az elsőről pont nem tehetsz, sőt, örülj hogy fiatalnak néznek, én srác vagyok, de utálom amikor venni akarok egy sört, és elkérik hozzá a személyim, szerencsére nem rendszeres, de időnként megesik 😆

mostanában ugyan már van kivel, de volt hogy napokig, hetekig nem beszéltem senkivel, bármiféle társ vagy ismerős híján, de ez még manapság is megesik, nincs ebben semmi

mellesleg ne idegeskedj, elvégzed az egyetemet, találsz valami munkát, és ha olyan a hely, idővel majd csak megnyílsz a munkatársak előtt is :)

2022. okt. 29. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Örülj neki, hogy fiatalabbnak nézel ki XD Ha már most dolgozol, akkor mitől kell pontosan félni?
2022. okt. 29. 19:38
 4/8 A kérdező kommentje:

3as nem a szakmámban dolgozom

2es Nem örülök neki, számomra annyit jelent hogy le vagyok maradva több mint 7 évvel... 7 év tapasztalattal ha nem több.

1es mindenki más

2022. okt. 29. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 a kinézeted nem jelenti azt, hogy le vagy maradva 7 évvel :)
2022. okt. 29. 19:58
 6/8 A kérdező kommentje:
de, nincs tapasztalatom sok mindenben, sok év úgy telt el hogy nme csináltam semmit, és nem mentem sehova
2022. okt. 29. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
igen, ebben igazad van, de az első részre reagálok ezzel, attól hogy a dohányboltban fiatalnak néznek, az még nem jelent semmit, ilyen a genetikád
2022. okt. 29. 20:52
 8/8 A kérdező kommentje:
jaa nem csak ott.. mindenhol, melóhelyen is... idézek "olyan fiatalkák mint én nem értik ezt meg azt", "milyen fiatalok járnak ide dolgozni".... bárhol pl suliban: "hány éves vagy??... "tééényleg húú úgy 16-nak nézel ki".. köszönöm, nekem ez egyenlő avval hogy fogyatékos vagyok
2022. okt. 29. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!