Egy 18 eves fiut akarok magamba bolonditani, gonosz vagyok emiatt ha tudatosan ezt akarom? 23L
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, nagyon fiatal.
Fiatal es naiv. Issza a szavaimat
Magamba akarom bolonditani, azt akarom hogy eljen haljon ertem.
Tudom hogy akkor orokke engem fog igazan szeretni akkor is ha kesobb szetvalunk.
Gonosz vagyok?
Azt szeretem a legjobban hogy tudom iranyitani es ugy felnez ram, csodal hogy eletemben nem ereztem ilyet.
2022. okt. 28. 22:57
11/13 anonim válasza:
Akkor gáz, ha úgy viselkedsz később vele, mint a legtöbb férfi: az a lényege sokuknak, hogy megszerezze a kiszemeltjét, majd dobja.
Ha te is megszerzed, és dobod, akkor lenne gáz a tetted.
12/13 anonim válasza:
23 évesen nem gonosz vagy hanem rettenetesen gyerekes. Szerintem a 18 éves is komolyabb, mint te.
13/13 anonim válasza:
Én szeretem az ilyen őszinte kérdéseket. Ha komolyat tervezel (és ő is), nem "gáz" magadba bolondítani, nem is olyan nagy a korkülönbség sem. De ha csak azért, hogy "használd", az tényleg csúnya lenne.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!