Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen sikereket értetek el...

Milyen sikereket értetek el ma/ a hónapban?

Figyelt kérdés

Bármilyen "kicsi" siker is siker, büszkélkedjetek nyugodtan!

Nekem siker volt a mai napban, hogy le tudtam rajzolni valamit pontosan úgy, ahogy elképzeltem:)

2022. okt. 26. 19:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%
A mai siker, keveset kellett dolgoznom, a havi siker, kész lett a lányom szobájának a felújítása az álmai szerint.
2022. okt. 26. 20:01
 12/20 anonim ***** válasza:
96%

Mai siker, hogy sütöttem egy lasagne-t, egész jó lett.

Havi egy kiemelkedő siker nincs, bonyolítom az életünket, vizsgálati időpontokat szervezek magamnak menetrend, de a közben felmerülő problémák alapján is, gyógyszert intézek, tortát rendelek, vezetem a háztartást stb. Elég rosszul vagyok mostanság, így mindig örülök, ha sikerül egy-egy takarítási részfeladatot megcsinálni vagy főzni valamit.

2022. okt. 26. 20:42
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Nem bactam pofán a kolléganőmet, mikor úgy beszélt velem mintha a seggéből rántott volna ki. 😎😎😎
2022. okt. 26. 20:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
😅 én irtam 2 ZH t egyetemen és visszakaptam a progalap dogám 100% os értékelését az elég boldoggá tett :3
2022. okt. 26. 20:52
 15/20 anonim válasza:
88%
Én első kitöltés után elértem a Mensa IQ teszt maximális pontszámát.
2022. okt. 26. 20:54
 16/20 anonim ***** válasza:

Havi siker:

Lett állásom

Leráztam a hatóságokat

Kitudtam bújni az iskolai ellenőrzés alól, lebeszélve az illetékesekkel

Leráztam egy zaklató exem, illetve jól visszafogott magából, ami már nekem élhető

Napi siker:

Képes vagyok ébren maradni a munkahelyen és nem esik le a fejem a billentyűzetre habár még nincs vége a munkaidőnek, ezért mantrázom hogy ébren vagyok, ébren vagyok.

Minden nap izzasztó kőkemény sikernek számít itt, amit ébren kibirok.

2022. okt. 27. 13:18
 17/20 anonim ***** válasza:

13

Ezt miféle munkahelyen lehet megtenni, ahol annyi sütnivalója sincs a kolléganődnek, hogy feljelentsen?

2022. okt. 27. 13:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Miért jelentene fel engem, aki kb 15 éve dolgozik ott, ő pedig épp 1 hónapja, 20 éves kis takony,kétszer kell hogy neki induljon mire egyszer megmozdul és még nekem magyaráz mit hogy csináljak. Nulla alázat, csak a nagy pofa. Nyeltem nagyokat, és igen nem csapkodtam meg,inkább ignoráltam.
2022. okt. 27. 13:27
 19/20 anonim ***** válasza:

Ja nem bactad pofán

Nem tudok olvasni, bocs :/

2022. okt. 27. 13:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Még életben vagyok.
2022. okt. 27. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!