Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy istp lánynak milyen...

Egy istp lánynak milyen szakma vagy munka hely lenne jó?

Figyelt kérdés
Szeretem a robotikát meg akarnám is csinálni de s.gghülye vagyok matekbol is és informatikábol is, még a biológusos dolog is érdekelne, mert akarom tudni hogy mi hogyan müködik a testben de ahoz jól kellet volna teljesítenem bioszbol annó, csak lusta voltam mint a sz.r, amit így utólag szégyenlek is de nem tudok mit csinálni, 21 évesen járjam újra az általánost? Ezért ha tud valaki szánni rám pár percet és leírni hogy ehez hasonló munka, szakma van-e annak innen is nagyon kösziii. (Ne kövezzetek meg a nyelvtanom miatt)
2022. okt. 26. 19:16
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
57%

Sose szàmított, h mi jön ki a személyiségteszten...

Mi irànt érdeklődsz igazàn?

2022. okt. 26. 19:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Robotika meg biológus, de mindkettőböl szánalmasan áltam általánosban, ezért ez az egész egy szopás
2022. okt. 26. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat ezekhez rohadt sokat kell tanulni. Az altalanos tokmind1.. Gondolom most kozepsuliba jarsz.?
2022. okt. 26. 19:35
 4/7 Noren1989 ***** válasza:
100%
#3, 21évesen aligha.
2022. okt. 26. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Nem emlekszem mar 😀 lassan 10 eve volt
2022. okt. 26. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Elmehetsz még tesztelőnek informatikán belül. (Nem tudom, mi az az istp)
2022. okt. 26. 23:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Itt írnak pár szakmát ami elvileg illenek az ISTP-hez.

[link]

2022. okt. 27. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!