Mennyire nehéz matekból 98%-os érettségit írni?
Figyelt kérdés
Középszinten.
Mondjuk 100 gyerekből hánynak lesz ilyen eredménye?
2022. okt. 25. 18:11
1/8 anonim válasza:
Pokoli egyszerű, de ettől mondjuk még nem soknak sikerül.
2/8 anonim válasza:
Ha rendesen részt vesz az órán, gyakorol rá az ember, akkor nem nehéz. Nekem pl azért lett csak 96%, mert az első feladatrészben nem olvastam el rendesen 2 feladatot.
3/8 anonim válasza:
2-es vagyok: és nem vagyok matekzseni, nagyon nem. A valószínűségszámítást begyakoroltam, mert nem is igen értettem pár helyen, csak tudtam mit kell használni.
4/8 anonim válasza:
Nekem anno 100%-os lett (2009, ha minden igaz:D). Ha megy a középiskolai matek, és odafigyelsz, simán lehet.
5/8 anonim válasza:
Egyszerű, csak rengeteget kell gyakorolni. Típusfeladatokból áll az egész. Anno 97%-osra írtam, az utolsó évem végiggyakoroltatta velem a matektanárom, egyik óráról a másikra 15-20 példát kaptunk.
6/8 anonim válasza:
Én középszinten 100 %-os matek érettségit írtam (2015-ben). Vicces volt, mert hazafelé a buszon több érettségiző is (más sulikból) morcogtak, hogy milyen nehéz volt:)
7/8 anonim válasza:
A képességeidtől függ, nekem pl lehetetlen lenne, aki a hármast is csak sok gyakorlás árán szedte össze. De egy jó matekosnak talán összehozható, bár egy kis figyelmetlenség még a legjobbakkal is megesik, pl egy + jelet ír - helyett és máris pontot vesztett. Nagyon koncentrálni kell, hogy 98%-osra megírja valaki, lehet még a tanár sem tudná mindig annyira megírni. Főleg egy vizsgahelyzetben, mikor több tárgyból kell egy héten levizsgázni.
8/8 anonim válasza:
Gyakorlással lehet, viszont nem tudod mennyire lesz nehéz a te évedben.
En anno külön tanárral együtt készültem, csomo feladatsort irtunk meg, és igyis csak 63% lett. De én már annak nagyon örültem mondjuk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!