Számotokra aki hisz a horoszkópban, az automatikusan buta?
Rendben, elfogadom a véleményedet de én máshogy gondolom.
szerintem senkinek nem ártok azzal, ha önismeret gyanánt tanulmányozom..azt meg nem értem, miért akarod jobban tudni hogy hazudok e magamnak vagy sem.
Nem gondolom annak.
Egy egyetemen dolgozok, a doktorált oktatóink közt van olyan, aki többek közt a nemzetközi kapcsolatokat is szervezi, és persze tanít is mellette. Ő az egyik, akiről tudom, hogy horoszkóphívő és ilyen angyalos biszbaszokat is szokott gyűjtögetni meg küldözgetni.
"édesanyám hisz benne, viszont nem gondolom butának"
Akkor kerdezd meg tole, hogy szilveszterkor delutan 1-kor melyik egitest a planetaris ora ura, ha szilveszter napja keddre esik :)
Vagy hogy a Vizonto utolso dekanja melyik egitest arculata.
Esetleg, hogy a Jupiter mennyi ideig stacioner :)
38F incel
Ha valaki ezekre nem tudja a választ, az buta?
Az asztrologiahoz nem ert, az tuti.
Vagyis olyan, mintha elhinned, hogy a lerugott, 25 eves BMW egy osztrak orvoshazaspar telekrejaros kocsija volt. Ha elhiszed, akkor nem ertesz az autokhoz, es at fognak baszni.
38F incel
Nem, egyáltalán nem buta.
A csillgjegyek kihatással vannak a szemêlyiségre..
De több aspektusa van azaz összetettebb kicsit bár têny hogy a napjegy a legmegatározóbb és az aszcendens.
Jaj... dehogy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!