Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már ilyen érzésetek?

Volt már ilyen érzésetek?

Figyelt kérdés
Egyetemen utolsó éves hallgató vagyok és most jött el az életemben az a pillanat, amikor nem tudjak mihez kezdjek magammal. Kapcsolatot is szeretnék, mert néha érzem, hogy jól esne a törődés, de egyben az önmegvalósítás felé is húz a szívem. Szívesen próbálnám ki magam külföldön pl egy önkéntes munka keretében, ebben az esetben meg felesleges itthon komoly kapcsolatba kezdeni. Random beszélgetek emberekkel is Tinderen,Badoon akikkel megbeszéljük,hogy jó lenne találkozni, de időközben rájövök, hogy sokukkal nem szívesen randiznék. Egyetem alatt volt már kapcsolatom, amikor szerelmes voltam a fiúba,de nagy csalódás ért, azóta csak is tengek és én sem tudom mit szeretnék.

2022. okt. 21. 07:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen érzésem.
2022. okt. 21. 07:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Velem érettségi után volt ez kb.

Addig az egész életem sginte csak a tanulás és iskolai közösség barátok voltak.

Érettségi után meg nem tudtam semmit a szüleim meg nem is törődtek velem csak zavarta őket ha otthon vagyok és tengek csak.

Kipróbáltam pár munkahelyet lenyomtam pár okj-t, aztán egy fősulit is.(anyagilag támogattak ugyan a tanulmányokban)

De visszagondolva így magára hagyni egy 17-18 évest, mint egy "árvát", ma rosszul is esik. En ezt nem fogom megtenni a gyerekemmel.

Valószinű neked sem ártana minél több instrukció, minél több ötlet átbeszélni minél több emberrel, aztán valahog, majd összeáll a kép mit hogyan tovább. A párkaocsolat majd jön magától mellette lehet utazás kozben ismersz meg vkit, vagy egy interjun vagy munkahelyen, vagy kiegészítő képzésen vagy kulfoldon, stb. Első az irány, hogy mere tovább, mert az tud veled leginkább egy hajóban evezni aki szintén azon az úton jár amin te.

2022. okt. 21. 07:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Néha elgondolkodok, hogy tök jó lenne egy kapcsolat, együtt csinálni mindent, romantikázni, összebújni, stb... Aztán rájövök, hogy jelenleg iskola mellett se időm, se energiám nincs rá. A legjobb barátnőmnek napközben dobok egy-két üzenetet, a kedvenc játékomra szánok fél órát, és itt elfogyott a szabadidőm. Azt sem tudom még, hogy külföldön fogok-e letelepedni, ha igen, akkor melyik országban? Akarok-e gyereket, vagy nem? Kertes ház, vagy panel? Ha elkezdenék találkozgatni valakivel, semmi konkrétummal nem tudnék szolgálni, ha meg kiderül hogy teljesen mást akarunk, annak sírás a vége. Úgyhogy jelenleg csak tengődök.
2022. okt. 21. 07:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A szíved önmegvalósítás felé húz. Párkapcsolatot csak azért ne akarj, mert "jól esne a törődés", ahogy írtad.

A megfogalmazásodban csak TE szerepelsz, azaz magad érzései vannak központban.

Csak ezért ne akarj valakit "befogni".

A törődésnek számtalan formája van s megkaphatod másoktól is párkapcsolat nélkül.

Pl gyerekként megkaptad-e szüleidtől?

Ha nem, vagy nem a te szeretetnyelvednek megfelelően, akkor annak hiányában szenvedhetsz (?).

Adok-kapok elv.

Jómagam imádom a páromat boldoggá tenni, szeretni s szeretve lenni és társai.

A törődés milyen fajtáját szeretnéd?

Alapon pedig átlag napi 7 ölelés kell az ember testének-lelkének. Vajon mennyit kapsz (bárkitől)?

Utazz, ha úgy van kedved, teremts meg a startoláshoz a keretet s hajrá.

Ha valakivel összehoz az élet, nos, maradjunk abban: aki akarja a másikat és elszánt, megoldják. Persze mindegyik félnek kellően akarnia kell s megoldáson lenni.

Számtalan élő példát láttam s jómagam is megoldottam, amikor úgy volt, meg kell tenni a lépéseket.

Nem olyan lehetetlen dolog ez, csak azoknak az, akik közti kapcsolat gyenge, nem eltökélt.

Rengetegen pedig fejben blokkolják önmagukat.

"jajj a munkám." Ugyan. Lesz másik, akár jobb is, főleg ha megtervezed s fejlődsz

, teszel érte.

Vagy olyan karriert hozol létre amely nem köt helyhez.

Számtalan opciók vannak, a kérdés észre veszed-e vagy kreálsz egy újat?

Építs karriert, ha pedig jön a szerelem, megoldjátok.

Üdv a felnőtt világban!

Probléma? -> Megoldás!

30N

Ui.: lehet neked is külföldön adatik meg a szerelem,párkapcsolat. ;)

2022. okt. 21. 07:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Jó lenne már ha konkrétan tudnám mi lenne a jó. Nem szeretnék felesleges köröket futni
2022. okt. 21. 07:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem kattogok ilyesmiken. Csinalom ami.epp jolesik
2022. okt. 21. 09:06
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Az a legfontosabb, hogy magadat fejlesszed, hiába jársz egyetemre, a helyesírást még tökéletesíteni kellene, a stílusodat is, olvassál sokat, ha kérsz könyvcímeket, küldhetek. Nem tudom, milyen szakos vagy, de gondolom, nem magyar. Szóval most leginkább azzal törődjél, hogy magadat fejlesszed, keresd meg, hol fogsz majd elhelyezkedni, milyen területen fogsz dolgozni, a párkapcsolat meg majd jön, ha éled az életed. Akár egy könyvtárban is megismerkedhetsz, vagy ha valamilyen sportkörbe beiratkozol, ott is lehet találni fiúkat. És talán az a legnagyobb baj, hogy nincs barátnőd. Elég két barátnő, akikkel programokat csinálhatsz, ha nincs párod, nem random kell kapcsolatokat keresni.Ennek már ki kellett volna alakulni. Az én barátnőim a gimiből valók, (2) és kettő egy régebbi munkahelyemről. Ennyi.
2022. okt. 23. 18:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Kiskoromban diszlexiát diagnosztizáltak nálam, egész gyerekkoromban kritizáltak, piszkáltak miatta. Nos köszönöm kedves válaszoló, hogy te is belémrúgtál. Kitűnően feldobtad a napom. Egyébként gazdinfo szakon vagyok. Én ebben vagyok jó.
2022. okt. 25. 19:46
 9/9 anonim ***** válasza:
18:10 Neked pedig az empátiát kellene fejlesztened, hogy ne sértegess embereket csak úgy, jelentéktelen dolgok miatt. Pláne, amikor ezek az emberek segítséget kérnek. Az empátia alapvető emberi kézség, amivel mindenkinek rendelkeznie kellene, így jó lenne ha mielőbb nekiállnál. Szívesen küldök róla könyveket ;) Kérdező, ne törődj vele, vannak akik csak fölényeskedni járnak ide. Gratula az infóhoz, nem egy könnyű szak!
2022. okt. 25. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!