Drogos történet közvetlen környezetből?
Figyelt kérdés
Főleg keménydrogos történetek érdekelnek. Ismertek ilyet akár hallomásból akár közvetlen közelből? Hogy csúsznak bele ebbe ennyire az emberek? Miért próbálja ki valaki mondjuk a heroint?2022. okt. 19. 21:40
11/11 anonim válasza:
5-6-7 vagyok
- Közelítek a 40-hez.
- Abban reménykedem én előbb halok meg. De ha nem, akkor szokás szerint valószínűleg tönkreteszek mindent magam körül (eldrogozom az örökségeket stb) aztán megint csöves leszek.
- Egy fejér megyei faluban, nem túl messze Fehérvártól :)
- Egy díler ismerősöm. (Itt nemsok minden van, csak pl sima fű, herbál, sp, meg kristály.)
- Hogy ők honnan szerzik azt nem tudom, de valószínű a másik falu roma ismerőseitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!