Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Felelőlten vagyok?

Felelőlten vagyok?

Figyelt kérdés

Iden koltoztem fel Pestre, videki vagyok es nagyon sokan azt mondjak ram, hogy tulsagosan felelotlen vagyok. Nincs problemam azzal, hogy este 10 utan menjek valamerre egyedul, t

hasznaljak tomegkozlekedest. Multkor ejfelkor egyedul indultam el bulizni, raadasul nem a legjobb kornyeken lakom es meg volt beszelve ketto baratnommel, akik pestiek, hogy ok is jonnek. Az egyik lany nem ert ra, ezert a masik egyszeruen nem jott el, mert nem mer este 10 utan egyedul menni sehova.

Tobben is mondtak, hogy nem tudom felmerni mekkora veszelye van ennek. Nyilvan tisztaban vagyok a veszelyeivel, de nem szeretnek felelemben elni.

Szerintetek kinek van igaza? Tenyleg felelotlen vagyok?

2022. okt. 19. 13:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Úgy beszélnek néhányan Pestről mintha Mordorban élnének....

🤦‍♀️

2022. okt. 19. 13:33
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Pest és Pest között van különbség, főleg kerületekben.
2022. okt. 19. 13:36
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagy felelőtlen.
2022. okt. 19. 13:36
 4/13 anonim ***** válasza:
49%

A környéktől függ.

Ha gázos környék, akkor igen, felelőtlen vagy.

Minden városban van olyan környék, ahol este/éjjel se nőknek, se férfiaknak nem tanácsos mászkálni, főleg egyedül.

A mi városunkban van olyan, ahol nappal sem :D

2022. okt. 19. 13:37
 5/13 anonim ***** válasza:
26%
Mindenkinek szíve joga mit csinál. Lehet hogy eddig szerencséd volt. De csak egyszer nem jön be...
2022. okt. 19. 13:55
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
Ezek az emberek mit szólnának New Yorkban a gettóhoz?
2022. okt. 19. 14:59
 7/13 anonim ***** válasza:
78%

Neked van igazad, nem lehet rettegésben élni.

Pesten sosem féltem, simán sétáltam éjjel a nyóc-kilencben, népligetben...

Itt meg nappal is tele a gatyám, nógrádban élek.

2022. okt. 19. 15:04
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Az ocsem 19 eves, tegnap koltozott fel Pestre, szeret bulizni, ha gondolod osszehozhatlak vele aztan brigadolhattok :D
2022. okt. 19. 15:09
 9/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagy felelőtlen. Én évek óta majdnem minden éjszaka kimegyek egyedül az utcára. "Érdekes" módon soha nem kötött belém senki. Nincs ebben semmi, ami veszélyes lenne.
2022. okt. 19. 16:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy felelőtlen, én is ilyen vagyok. Itt élek Bp-n lassan 10 éve és sosem ért semmilyen atrocitás, pedig rengeteget jártam egyedül mindenfelé éjszaka is. De határozott vagyok és tudok magamra vigyázni. Az ember nem retteghet állandóan. Persze elővigyázatos vagyok és nem állok szóba sötét utcákon idegenekkel. Volt már, akit fényes nappal raboltak el, de nem retteghet az ember ilyenek miatt, mert akkor kimaradna egy csomó jó dologból. Rengeteg szép élményem van, akiket kár lett volna kihagyni azért, mert nem volt, aki elkísérjen.
2022. okt. 21. 17:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!