Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy matematikából vagy fizikából soha sem értettetek meg valamit?

Figyelt kérdés

Furcsállom a helyzetet, mert matekból a 4. tanár magyarázza el nekem különböző módokon,mindegyik 2-3 órát rászánt, de nem értettem meg. El is vagyok keseredve, de elengedtem.

Tehát volt veletek olyan, hogy általános és gimiben tanult anyagot nem értitek, és egész eddigi életetekben sem értettétek?

2022. okt. 18. 12:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Fizikából meg másból lenne. Matekból szerencsére nem. Így matematikusként azért eléggé fájna.
2022. okt. 18. 16:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Mindig azt hittem, hogy fogyatékos vagyok, amiért a kémiát nem értettem. Nem tudtam elképzelni egy elektront, egy kovalens kötést.

Nekem ez olyan volt, mint a Moby Dick, az egész könyv a bálnászatról szól, én meg elképzelni sem tudtam, mit kéne látnom. Leírják Roxfortot, elképzelek egy nagy kastélyt. A hajónak nem vágom a részeit, fogalmam sincs, miről van szó.

A tanár eleinte jófej volt, mikor kihívott felelni, és mondtam neki, hogy nem tiszták a dolgok, akkor mondta, hogy segít. Felírt egy nagy H betűt, pontot rakott köré, és mondtam, mit nem értek. Erre kinevetett az egész osztály előtt, elkezdett utánozni, hogy mit nem értek, én meg elbőgtem magam.

2022. okt. 18. 18:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Fizikából sík hü..e voltam. Matekot szerettem az jól ment.
2022. okt. 18. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Volt egy időszak, amikor zsinórban karókat kaptam, de a kettes számrendszeről csillagos ötös dogám lett, és a többi számrendszereket is jobban értettem, mint a többi dolgokat.
2022. okt. 18. 19:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Most is így vagyok analízis Zh-ra készülve. Azt hiszem sosem fogom tudni megérteni.
2022. okt. 19. 13:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi az, amit nem értesz?
2022. okt. 21. 00:48
 17/17 anonim ***** válasza:

#10 hú, azokat én is mennyiszer megkaptam! Illetve azt is, hogy "nem baj utcaseprő is kell!".

A kérdésre: nekem a logaritmus volt mindig is ilyen, egyszerűen sosem ment, de már nem is bánt. Nem mintha valaha kellett is használnom sulin kívül :D Ugyanez igaz az integrálásra, deriválásra is.

2022. okt. 22. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!