Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy matematikából vagy fizikából soha sem értettetek meg valamit?

Figyelt kérdés

Furcsállom a helyzetet, mert matekból a 4. tanár magyarázza el nekem különböző módokon,mindegyik 2-3 órát rászánt, de nem értettem meg. El is vagyok keseredve, de elengedtem.

Tehát volt veletek olyan, hogy általános és gimiben tanult anyagot nem értitek, és egész eddigi életetekben sem értettétek?

2022. okt. 18. 12:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Mai napig nem tudom, mi volt a cosinus meg a többi marhaság.
2022. okt. 18. 12:26
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt, főleg matekból. Én pl. ha valamit nem értek, hogy mire jó, mire lehet használni, akkor nem értem meg. Ilyen volt pl. a logaritmus. Nem is ment soha, mert már ott elakadtam, hogy ez mire jó.
2022. okt. 18. 12:31
 3/17 anonim ***** válasza:

Csak egyetemen, ott már nagyon beteg dolgok vannak, nem is értem, hogy lett meg a kettes a vizsgán.

Utólag visszagondolva, az általános és középiskolás anyag szerintem egyáltalán nem nehéz.

2022. okt. 18. 12:58
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Matekból a valószínűség számítás. Pedig korrepetálásra is jártam, de ezt az egy anyagrészt nem sikerült megèrtenem az érettségiig sem. Úgyhogy ahhoz a feladathoz nem tudtam semmit beírni.
2022. okt. 18. 13:05
 5/17 anonim ***** válasza:

Matekból nekem is volt ilyen, az integrálás az sehogy se, hogy menjen. Deriválni még csak-csak tudtam, azzal még megbirkóztam, de úgy tűnik a fordítottjára már nem volt agyi kapacitásom :D Pedig én is mentem több különtanárhoz, sőt még az iskolai tanár fogadóórájára is elmentem, hogy foglalkozzon velem (csak azért adta meg a kettest az integrálós dolgozatra, mert látta a küzdelmeimet, de amúgy nem volt megérdemelt a dolog részemről egy kicsit sem).

Nem mondhatnám, hogy hiányozna az életemből ez a készség.

2022. okt. 18. 13:24
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A térgeometriához meg a geometriához mindig is hülye voltam, pedig mesterdiplomás közgazdászként nincs bajom a számokkal :D
2022. okt. 18. 13:47
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem valamit... SEMMIT :D
2022. okt. 18. 13:50
 8/17 A kérdező kommentje:
7: :D szintén zenész
2022. okt. 18. 13:54
 9/17 anonim ***** válasza:
Bőven
2022. okt. 18. 14:15
 10/17 A kérdező kommentje:
Jólvan akkor megnyugodtam. Sajnos a tanáraim, szüleim is mind olyanok, hogy 100ból 1 valamit nem tudok, vagy nem jól tudok akkor már nem viszem semmire, el fogok bukni, stb. és kell a megerősítés, hogy hülyeség az egész.
2022. okt. 18. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!