Lehet e valami jelentése vagy mi okból csap rá egy nő a férfi hátsófelére?
Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 17:45
1/7 anonim válasza:
Mert imádjuk a fincsi seggeket!❤️🍑
3/7 anonim válasza:
Dolgoztam helyen,csak csaj kollégám volt,2 mindig a fenekemre csapott🤦♂️
4/7 anonim válasza:
Azért rohadtul nem mindegy, milyen kapcsolat van köztük. Teljesen mást jelent párkapcsolatban, barátságban, és ismerősök vagy idegenek között. Így jóformán megválaszolhatatlan a kérdés.
5/7 anonim válasza:
Párkapcsolatban: miért ne, ő is csapkodja (bár ő szexuális közeledés céljából is :D)
Jóbarátnak is szoktam - ő is nekem (homoszexuális).
Ismeretlennek - lehet visszakézből pof.n vágna :D
6/7 A kérdező kommentje:
5-ös,az utolsó pontodban teljesen igazad van(nem próbáltam), de igazából ugyan az a helyzet, csak ha egy nő csapja a férfiét az oké, fordítva nem. Viszont érthető hogy miért, nyílván mivel sok férfi csinálta ezt egy nőnek(megalázva a nőt) szexuális szándékból, viszont a férfiakat kevesebb százalékban zavarja(ha a nő szexuális célzásból csinálná akkor is kevésbé zavarná a férfiak többségét)
2022. okt. 18. 19:41
7/7 anonim válasza:
Igen, van jelentősége.
Ez azt jelenti, hogy tetszik neki a hátsód, és szivesen végrehajtana nálad egy alapos prosztata vizsgálatot.
A nők ugyanúgy stírolják a férfiak fenekét, mint ahogy mi férfiak a nőkét.
Engem is meglepett a dolog amikor ezt először hallottam nőktől, de pedig ez bizony így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!