Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vannak olyan emberek akik nem...

Vannak olyan emberek akik nem akarnak majd gyereket?

Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 10:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%
Oké, sok anya gondolja így, nincs ezzel probléma
2022. okt. 17. 15:08
 22/31 anonim ***** válasza:
84%
Hogy ne lennének. El nem tudom képzelni, hogy megszakítsam a mostani jólétemet hosszú évekig. A gyerekeket szeretem, imádtam vigyázni az unokatesóimra amikor kicsik voltam én tizen, huszon éves akkor, de alap, hogy nekem nem lesz, mert nincs ingerenciám ehhez a hercehurcához. megszülni egy gyereket, az ondorító dolgait takarítani, közben csilliárdokat költeni rá... Nem nem, kizárt!
2022. okt. 17. 15:42
 23/31 anonim ***** válasza:
82%
21F vagyok, nem szeretnék gyereket, pedig jómódú családba születtem, végtelen sok lehetőséggel, családi vállalkozással. Nem szeretnék éveken át tartó ébren töltött éjjeleket, nem szeretnék pelenkázni, nem szeretnék etetni majd az után is takarítani, nem szeretnék kimaradni a munkahelyemről, nem szeretnék erre pénzt áldozni, nem szeretnék gyereket.
2022. okt. 17. 15:45
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Eddig egy-két kivételtő eltekintve ha kisgyerekeseket látok csak megerősítenek, hogy ne akarjak gyereket.
2022. okt. 17. 15:53
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. (F40)
2022. okt. 17. 18:00
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogom elfelejteni, a szülők mit összehisztiztek covid alatt, hogy a gyerekeikkel kell lenniük.
2022. okt. 17. 18:35
 27/31 anonim ***** válasza:
29%

Jó is, hogy ennyien nem akarnak, mert csökkenni fog majd talán a földünk népessége. Ez csak jó lehet. Persze lesz utódlás, de nem annyira sok.

Engem személy szerint hidegen hagy a gyermeknemzés, nem kell nekem gyerek. De a technikáját imádom. ;)

2022. okt. 17. 18:52
 28/31 anonim ***** válasza:
Sok ember van, aki nem akar gyermeket vállalni, például én sem szeretnék. Nincs is ezzel semmi baj.
2022. okt. 17. 22:13
 29/31 anonim ***** válasza:
31%

Soha a büdös életbe.

Mondjuk ha őszinte akarok lenni, nem is fenyeget a veszély, tekintve hogy a nők kb. annyira szeretnek mint a vérhast, a bubópestist vagy a maláriát szokás, szóval gyerekem ha akarnám is maximum a Simsben lehetne. :D

2022. okt. 17. 23:47
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz, mert nem akarok végigszenvedni 9 hónapot, tönkretenni a testem (nem szokás hangoztatni, de sok nőnek azért maradandó problémái alakulnak ki a terhesség-szülés során), aztán feláldozni az egész életemet egy követelőző kis ember miatt - a gyerekek azok, sajnos.

Igen, vannak igazán aranyos pillanataik, ez tény - bébiszitterkedek néha -, de az annyira elenyésző a sok szrsághoz képest. :(

2022. okt. 18. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!