Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak rá tudok gondolni, pedig...

Csak rá tudok gondolni, pedig nem lehet már az enyém. Hogy lépjek túl rajta?

Figyelt kérdés
Nyomaszt, hogy nem tudom, hol van és kivel, mit csinál. Nem látom már többet valószínűleg és csak rá tudok gondolni, hogy mi lett volna, ha… Tehetetlen vagyok és valószínűleg ő már le se sz.. én meg még rajta rágódok mindig.

2022. okt. 16. 19:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hol ismerted meg? Hány évesek vagytok?
2022. okt. 17. 01:53
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
Talalj egy ujat!! Legjobb gyogyir az uj platoi😂 hamar feledteti az elozot.
2022. okt. 17. 03:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A kérdésem az volna hány évesek vagytok? Mi annak az oka hogy plátói szerelemként végződött? Ismertétek egymást személyesen is? Ismerősöd volt Facebookon de te letiltottad (azt fel lehet oldani) nem tudod a nevét? Akkor csak facén ismerted? Vagy nem volt facebookja? Össze vesztettek? Ha igen akkor miért vesztettek össze? Ha nem vesztettek össze miért szakadt meg a kapcsolat? Stb.

Konkrétat kéne írnod hogy érdemben tudjunk neked segíteni. Remélem válaszolni fogsz, mert szeretnék segíteni. Viszont ahhoz ismerni kéne az egész történetet, ha gondolod írd meg üzenetben ha nem akarod itt leírni. Várom válaszodat.

2022. okt. 17. 06:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Több, mint 1,5 éve ugyanígy vagyok. Én próbáltam vele beszélni, de nem hajlandó békülni. Ez van. Nekünk ez jutott.
2022. okt. 17. 23:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Még nem válaszolt a kérdező.....
2022. okt. 18. 01:35
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit kellene reagálnom arra, hogy mi történt meg hogy, hogyha a kérdés nem erről szól. Nem megoldani akarom, mert nem lehet, hanem elfelejteni..
2022. okt. 18. 13:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Nyugi lesz meg jopar ilyen..
2022. okt. 18. 16:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Még mindig nem derült ki a történet.
2022. okt. 22. 02:39
 19/19 anonim válasza:
:/
2024. ápr. 7. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!