Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezért érdemelne pofont valaki?

Ezért érdemelne pofont valaki?

Figyelt kérdés
Ha duzzogva, ócsárlódva feláll a vonaton a helyéről és felbőszülten elmegy a vonat másik végébe, mert családosok szálltak fel mellé gyerekekkel
2022. okt. 16. 11:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. okt. 16. 11:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. okt. 16. 11:52
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Nyilvan nem ez volt az ok. Feltetelezem (sot a mai vilagban biztos), a gyerekek rosszak voltak, hangoskodtak... ez szornyen idegesito. Az ember leul nyugodtan, aztan ket masodperc alatt kilyukad a dobhartyaja... teljesen ertheto, ha valaki ezt nem toleralja.
2022. okt. 16. 12:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A visító kölkek érdemelnék inkább.
2022. okt. 16. 12:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem ezért felpofozna valaki, én akkora taslit vágnék vissza a gyerekei szeme láttára, hogy egy életre megtanulná, hogy hol a helye ő is, meg a kölkei is. Engedtessék már meg, hogy úgy álljak fel és vonuljak hátra, ahogy nekem tetszik! Senkit semmilyen szinten nem bántott meg az illető, lehet amúgy felpaprikázott hangulatban volt. Őszintén szólva, akiben ilyen kérdés felmerül, arról joggal feltételezhető, hogy van néhány iszonyat neveletlen és irritáló kölke, akiket kb mindenki legszívesebben falhoz vágna. Ezen kellene inkább elgondolkodni.
2022. okt. 16. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem. Az ő baja ha mások előtt magában beszél, de ezért miért kéne felpofozni?

Mondjuk kérdés hogy valóban zavaróan viselkedtek-e a gyerekek, meg mi volt az ócsárlás pontosan. De a pofon sehogy sem jogos.

2022. okt. 16. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem, és támogatom az ilyeneket: én is iyen vagyok. A mai szülők-pulyások nagyon pofátlanok szoktak lenni: nem is tudják a kölykeiket nevelni. Van, aki munkából megy pl.: haza, és nem egy ilyen csordának az üvöltözését akarja hallgatni, mert a "tanult:):):)" szülő csak gyártani tud, nevelni már nem.
2022. okt. 16. 13:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálam alap, ha a gyerekek elől lelépek. Nem szeretem a gyerekzsivajt.
2022. okt. 16. 14:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem érdemelne pofont, de attól még nem szép viselkedés.

Azzal semmi baj nincs, hogy arrébb megy, de ócsárolni igazán nem kellene egy családot. Ezt úgy írom, hogy én magam nem szeretnék gyermeket vállalni soha.

2022. okt. 16. 19:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. okt. 17. 15:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!