Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnak is hiányzik a fiatal...

Másnak is hiányzik a fiatal kora 35 felett?

Figyelt kérdés

Egyre gyakrabban kap el az érzés, főleg ha látok valami régebbi képet magamról, vagy csak fotót gondtalan fiatalokról.

Elégedett vagyok az életemmel, családom van, de mégis úgy gondolom a 20-as éveim voltak eddig éveim legjobbjai.

Ezt mi idézheti elő?

2022. okt. 16. 08:40
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
hiányzik.. az a rengeteg feleslegesen elpazarolt idő, amit hülyeségekre költöttem.
2022. okt. 16. 08:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az hiányzik, hogy régebben mindenre ráértem.

Pont a napokban volt sztori, hogy annak idején nekiálltunk gyalog hamamenni, majd végül stoppal jutottunk haza.

Ilyet nem csinálnék, mert "hülye vagy? Hol érek én erre rá?"

Akkor még simán belefért.

Most meg garázst kellene takarítani, de nincs kedvem kikelni az ágyból.

2022. okt. 16. 08:55
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Nekem a gyerekmentes időszak hiányzik, de iszonyatosan!

25 évesen szültem, ott véget is ért az életem

2022. okt. 16. 09:22
 4/8 anonim válasza:

Volt egy időszak, mikor nagyon.

De olyan pozitív hatások (kutyesz, Európa egyik legjobb tudósa, aki polihisztor is volt) értek, hogy bár jó lenne örök 20 évesnek lenni, de ezek felülírtak mindent.

Bár nekem szerencsém volt, mert megtudtam élni a vágyaim legnagyobb részét.

Sokaknál ez is okozza a hiányérzetet és a nosztalgiát.

Ritka az az ember, aki megtudja élni az összes vágyát.

Ami a családot illeti, nekem nem lesz, mert szabadon érzem jól magam (illetve az élet sem abba az irányba terelt, amiért hálás is vagyok), így nincs rajtam felelősség. Szabad vagyok!

2022. okt. 16. 09:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát igazából sose volt életem, szóval nekem mindegy. 30F
2022. okt. 16. 10:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem a gyerekkorom hianyzik kb. 12 eves korig. Utana joforman csak dolt a tragya....

38F incel

2022. okt. 16. 10:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Majdnem 35 vagyok. Egyaltalan nem hianyzik, most is fiatalosan élek, járom a világot, azt csinalom amit szeretek, és tipikusan 20 koruliekkel is voltak/vannak kapcsolataim. Eletmod kerdese.
2022. okt. 16. 11:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ahogy látom azoknál, akiknél még nincs család, hiány sincs, mivel ugyanazt az életet élik, mint korábban. Akkor ha jól gondolom nem is életkor függő ez, hanem inkább életvitel.

2022. okt. 16. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!