Kinek telik mèg unalmasan a hétvége?
Figyelt kérdés
2022. okt. 16. 07:23
1/7 anonim válasza:
Éppen most gurítottam be 20 bálát az udvarba a hátsó kertből.Kicsit megizzadtam.Jani bá Karancslapújtő
4/7 anonim válasza:
Már vasárnap van. Unalmas? Inkább lehet kezdeni rosszul lenni, mert holnap hétfő.
Mielőtt megkapnám, hogy olyan munkát kell végezni, amit szeretsz, én szeretem, de reggel 5-kor kelek miatta és délután 5-kor érek belőle haza. :D
5/7 anonim válasza:
Eléggé, ugyanis megfáztam, így használhatatlan vagyok.
Írni szeretnék, de nincs erőm megfoglamazni a gondolataimat, a túra, sport kilőve (peidg 14 fok van, napsütéssel)... gyakorizok, nézek ki a fejemből, meg hülye videókat nézek.
6/7 anonim válasza:
Tegnap hoztam haza a vadonatúj BMW motorkerékpáromat, ma gyönyörű az idő, úgyhogy egész délután rakom bele a km-ket.
7/7 anonim válasza:
Nekem is, mivel én sem vagyok valami fényesen, emiatt teljesen használhatatlan vagyok. Pedig gyönyörű és kellemes idő is van kint, illetve azért akadna mit csinálnom :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!