Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fürdés nélkül hány napig...

Fürdés nélkül hány napig lehet kibírni?

Figyelt kérdés
2022. okt. 16. 00:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
64%
Célirányos mosakodassal akar 1 hétig is. /gondolom/. Az ember hasa, háta pl. nem lesz koszos hűvösebb időben. Tehát arc, hónalj, láb, intim részek mosakodassal. Igaz ez sokkal macerasabb mint zuhany alá állni. Nem véletlenül szorította ki utóbbi ezt a régebben szokásos tisztálkodási módszert.
2022. okt. 16. 05:15
 12/26 anonim ***** válasza:
58%

Hat igen egy nap után már érzed s saját szagod, de ha depressziós vagy a jónaljadat is úgy hagyod akar egy hétig mert az sem érdekel inkább elviseled a sajat szagod

Sőt amíg régen a kisboltba is sminkeltem most simán lemegyek úgy hogy közben érzem a saját szagom….

2022. okt. 16. 06:23
 13/26 anonim ***** válasza:
19%
11, azt gondolom azok csinálták akiknél nem volt fürdőszoba csak lavor
2022. okt. 16. 06:24
 14/26 anonim ***** válasza:
91%
Gyakorlatilag akármeddig, csak nagyon büdös leszel.
2022. okt. 16. 08:07
 15/26 anonim ***** válasza:
89%

Olyan munkám van, hogy nincs rendes szállás, max mosdàs van, és heteket itt kell lenni sokszor egyhelyen. Mióta itt vagyok csak minden második nap mosdok, mert elég nehéz megoldani még azt is. A kollégák semmikor nem fürdenek, max akkor amikor egy héten egyszer hazamennek, de némelyik még akkor sem szerintem.

Ha otthon vagyok mindennap fürdök, nyáron pedig napi kétszer.

2022. okt. 16. 12:23
 16/26 A kérdező kommentje:
Én azt sem tudom mi az hogy fürdővìz
2022. okt. 16. 13:11
 17/26 Darkflower válasza:
9%
Én minden nap fürdök reggel és este. Nyáron háromszor is. Nagyon zavaró, amikor megizzadok és érzem magamon.
2022. okt. 16. 14:04
 18/26 anonim ***** válasza:
58%
1 hétig,ha különben normálisan tisztálkodsz.
2022. okt. 16. 18:37
 19/26 anonim ***** válasza:
Ha xanax nem hat minek szeditek? Akkor fölösleges
2022. okt. 16. 18:53
 20/26 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező! Ezt miként érted? "azt sem tudom mi az hogy fürdővìz"

Én nem vagyok kellemetlen szagú ember. (pedig nem vagyok sovány) Ha nem fürdök, napok alatt sem szaglok kellemetlenül. Mégis zavar a tudat, ha nem tisztálkodom. Arcmosást, fogmosást, fésülködést nem hagynám ki soha, ha tehetem! Szerintem 4-6 nap a rekordom a nem fürdés tekintetében. Betegség estén volt ilyen főként. Itthon dolgozom, családos vagyok, megesik napokig nem kell kimozdulnom. Ha van ilyen időszak, akkor néhány nap utám már engem zavar, hogy elbújtam a külvilágtól.

Alapvetően az a fajta vagyok, aki még a szomszédos kisközért miatt is átöltözik, beállítja a sérót, illatot dob magára. Szeretem megadni a módját az utcára lépésnek. Inkább ing, mint póló, inkább zakó, mint melegítőfelső... Persze, hol ilyen, hol olyan viseletben járkálok.

De itt nem csak az a kérdés, hány napig lehet kibírni, hanem a környezeted, hány napig bírja, ha nem tisztálkodsz! (?)

2022. okt. 16. 19:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!