Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért lájkolnak kevesen?

Miért lájkolnak kevesen?

Figyelt kérdés

Mikor szingli voltam sokkal többen lájkoltak, mióta barátom van, jóval kevesebben. Egyedül is szoktam képet kirakni magamról, és azokat azóta mióta barátom van, kevesebben lájkolják. Most a lájkokért persze nem lennék szingli, de ezt észrevettem.

De ha valaki népszerű sok ember körében, vagy szexis képet rak ki, akkor sokan kedvelik a képeit. Én nem vagyok igazán népszerű, és néha úgy rosszul érint, ha kevesebb lájkot kapok. Még azok is több lájkot kapnak, akik másokon átgázolnak.

2022. okt. 15. 18:01
 1/8 A kérdező kommentje:
Ebből a kevés kedvelésből pedig azt szűröm le, hogy nekem nincs igazán okom az önbizalomra, mert senkinek sem tetszek. Pedig azt sem lehet mondani, hogy idegesítő vagyok, mert képet se sokszor rakok ki.
2022. okt. 15. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ott a palid, gondolom neki tetszel. Sztem szrd le a likokat..
2022. okt. 15. 18:06
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Mert sok szingli pasi látja, hogy van valakid, biztos ezért kevesebb a like.
2022. okt. 15. 18:08
 4/8 Ágyas tóni ***** válasza:
100%
Most tényleg neked ez enyire fontos?
2022. okt. 15. 18:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom... Kinek jut egyáltalán eszébe lájkokat számolgatni, meg azokért posztolgatni?
2022. okt. 15. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
#5 Ha te tudnád, hogy hány ember van, akinek ez fontos... Sőt, külön kiemeli, hogy rakott fel fényképet, és nem láttad biztos, hogy nem lájkoltad...
2022. okt. 15. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:
39%
Vagy lehet hogy öregszel és már nem olyan vagy a képeken?
2022. okt. 15. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak ácsingóztak rád,amíg nem volt palid.
2022. okt. 17. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!