Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Homofóbok:tegnap Pozsonyban...

Homofóbok:tegnap Pozsonyban megöltek két fiatal meleg srácot miközben azok a saját melegbárjukban élvezték az estét. Az elkövető szerintetek helyesen cselekedett? Esetleg egyetértetek ezen nézeteivel? Örülnék, ha véleményeiteket őszinték leírnátok.

Figyelt kérdés
A gyilkos Twittere alapján kizárható, hogy véletlenül tévedt be oda. Miután távozott a bárból tweetelt arról, hogy több célpontja is lesz ha ezt az akciót túléli. Ezek közé melegeken kívül zsidók, cigányok és egyéb kisebbségek tagjai tartoztak.

2022. okt. 13. 22:51
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Homofób vagyok, de ez szerintem kár volt. A kárt úgy értsd, hogy meghalt 2 ártatlan ember, akik hasznos tagjaik lehettek a tátsadalomnak. Ha pedofilok lettek volna, még javasolnám is, hogy allítsunk szobrot az elkövetőnek, így nem. Egyszerűen gyilkos és semmi egyéb.

Az hogy nem akarok róluk hallani, meg hasonló, meg nem bánnam ha nem léteznének, az nem azt jelenti, hogy támogatnám a halomra gyilkolásukat. Ők is emberek azért.

2022. okt. 13. 23:00
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Ne legyenek kétségeid, hogy ezek szándékosan megszervezett dolgok. Én is utálom a felsoroltakat, de nem ölnék meg egyet sem, csak egyszerűen rühellem őket.
2022. okt. 13. 23:00
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Én meg a homofóbokat rühellem, de nem mennék tettlegességig...
2022. okt. 13. 23:29
 4/10 anonim ***** válasza:
36%
Én nem vagyok homofób. Nincs bajom a melegekkel, de a homofóbokkal sem. Nincs bajom semmilyen kissebbséggel, de a rasszistákkal sem. Mindenkinek lehet más véleménye. A homofóbia is egy tök érthető dolog, mert egy hetero emberben undort kelt még a gondolat is hogy mások b4z1skodnak. Köztük bennem is, ettől függetlenül nem tudok rájuk haragudni mert nem tehetnek róla. Mondjuk a közösségi médiában szerencsétlenkedő transzikat elküldeném egy külön szigetre.
2022. okt. 13. 23:57
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

Milyen elmebeteg írná erre, hogy helyesen cselekedett? Meg hogy egyetért a nézeteivel?

Nekem is van olyan réteg, akikkel nem szimpatizálok, mert okom van rá, de eszembe nem jutna, hogy helyeseljem az irtásukat.

Amúgy hogy kerül ide a Fidesz?

Javasolta, vagy támogatta valaha a Fidesz melegek legyilkolását?

2022. okt. 14. 01:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem homofóbok, hanem EGY mentálisan sérült 18 éves volt, aki utána önmagával is végzett.

[link]

2022. okt. 14. 01:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kik azok a homofóbok, mond már meg kérlek?

Szerencsére elmebeteg szociopata gyilkosokból eleve kevés van, aki pont a homoszexuális férfiakat pécézi ki, még kevesebb.

Mégis ki ért egyet értelmetlen gyilkolászással?

2022. okt. 14. 06:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Azok akik azt írtátok, hogy a gyilkossággal nem értetek egyet azonban a melegeket elítélitek, utáljátok és nyilvánosan szegyenítitek őket gondolkoztatok már azon, hogy ehez a gyilkossághoz nem közvetve, de hozzájárultatok? Ti alakítottátok ki azt a közösséget, ahol egy ilyen tragikus esemény megtörténhetett és sokan bár nem mondják, de jogosnak vélik az eseményt. Szerintem ideje lenne elgondolkodni mihez vezetnek a nem aktív cselekedeteitek és valamilyen módon változtatni azokon.
2022. okt. 20. 14:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem tartozom azok közé a válaszadók közé, akiket itt ostorozol, de - már megbocsáss - te beteg vagy!

Valamiért feltettél ide egy igazságtól elrugaszkodott, provokatív kérdést és most valamiért(?) úgy gondolod, hogy erkölcsi alapot szereztél ezzel a válaszadók rágalmazására, kioktatására.

Miközben veregetheted a vállad a TE "erkölcsi magaslatodról".

Ez is valami mentális zavar! ... csak hogy tudjál róla!

2022. okt. 20. 15:14
 10/10 anonim ***** válasza:
47%
Nem is baj az ha valaki homofob én is az vagyok
2023. márc. 2. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!