Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valóban kevesebb szexuális...

Valóban kevesebb szexuális életet élnek az emberek?

Figyelt kérdés
Állítólag ez a közösségi média műve, illetve a mai fiatal férfi generáció jórésze nőtlen. Van egy két hapsi akire rá vannak állva aztán a többit nem érdeklik. A z generáció kevés szexuális életet él, több velem egykorú szűz van aki huszonévesen is az (22 vagyok). https://www.youtube.com/watch?v=UcnYsc1aNOc&t=2s Ebben a videóban is erről van szó.
2022. okt. 12. 23:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Nekem van párom, de mi sem szexelünk sokat. Hetente-havonta. Egyikünk sem kívánja, "van jobb dolgunk" egyszerűen egymással is... Pedig kívül-belül adunk magunkra, szóval nem arról van szó, hogy egymást nem kívánjuk vagy hogy betegség miatt lenne alacsony a libidónk.
2022. okt. 12. 23:56
 2/15 A kérdező kommentje:
Én beteg vagyok fizikálisan, meg valamelyest mentálisan is, bár nekem eléggé magasa libidóm. Én valószínűleg azért vagyok kelletlen mert nincsenek vonzó meg szerethető tulajdonságaim, meg nem is nézek ki jól.
2022. okt. 13. 00:01
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Én 25 vagyok, és húzogatom tinderről a csajokat heti szinten. Szóval embere válogatja.
2022. okt. 13. 00:13
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Mi sokszor szexeltunk. Minimum ket naponta, de en altalaban minden nap szerettem volna (habar kovetelni nem koveteltem), mert olyan ugyes volt. Nem voltak hosszuak az aktusok, csak sacc per kb. 20-40 percesek, szoval nem kimerito volt, hanem kielegito es jo. Szerettem akkor is kenyeztetni, ha mondjuk nekem megjott, es nem tudtunk hagyomanyos ertelemben vett szexualis eletet elni. Reszemrol durvan mukodott a kemia. Talan reszerol nem. Passz. Neha eszembe jut, hogy lehet, azert (is) szakitott velem, mert neki nem volt ra annyira igenye. Viszont ketlem, hogy valaha talalok meg egy olyan embert, akire ennyire ra volnek gerjedve. Ha csak hozza ertem, felizgultam.

(Nem kell uzenet... csak gondoltam, elmeselem.)

2022. okt. 13. 00:13
 5/15 A kérdező kommentje:
3.A tinder állítólag olyan hogyha átlagos az ember nem húzzák oda ahová kell, ott csak az átlag feletti férfiak érvényesülnek.
2022. okt. 13. 00:17
 6/15 anonim ***** válasza:
40%

Jó mondjuk nekem hosszú barna göndör hajam van, kivagyok tetoválva, gyúrva, 180 magas vagyok, szóval szívesen húzkodnak jobbra (semmi faszverés, csak mondom)

De amúgy ha adsz magadra, nem a mosdóban pózolsz a tükör előtt, akkor átlagos srácként is labdába rughatsz.

2022. okt. 13. 00:24
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Látom a sok irigy incel lepontoz xD nembaj, titeket minősít
2022. okt. 13. 00:32
 8/15 anonim ***** válasza:
33%

" Nem voltak hosszuak az aktusok, csak sacc per kb. 20-40 percesek, "

:DDDDDDDDDD

valaki magyarázza már el, mi a bánatot lehet annyit reszelgetni :D

akkora van, mint egy hörcsögnek, vagy mit harangozol annyi ideig?

"Jó mondjuk nekem hosszú barna göndör hajam van, kivagyok tetoválva, gyúrva, 180 magas vagyok, szóval szívesen húzkodnak jobbra"

na te is...mi a jó abban, hogy hosszú göndör hajad van? full buz...is...a tetkó undorító, kigyúrt test dettó

a nulla helyesírás meg pláne...

7-es: én is lepontoztalak, pedig házas nő vagyok, és a legkevésbé sem incel :D

2022. okt. 13. 00:37
 9/15 A kérdező kommentje:
Ne kezdjetek a kérdés alatt vitatkozni mert nem vagyok rá vevő
2022. okt. 13. 00:37
 10/15 anonim ***** válasza:
45%
Ja mindenki irigy aki nem baszik mint a nyulak, hogyne.
2022. okt. 13. 00:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!