Mihez kezdjek? Maradjak egyetemen? Dolgozzak?
Sziasztok.
Elègge elvagyok bizonytalanodva avval kapcsolatban hogy mit kezdjek az èletemmel. Mindíg is a humàn beàllítottsàgú voltam ezèrt anglisztikàn vagyok egyetemen,ami amúgy tetszik viszont 3 èv nekem nagyon hosszú idő az egyetemen,emellett még a színészet illetve a rajzolás érdekel de egyiket sem űztem még szakszerűen csak hobbiból,és lassan 21 évesen bele kell gondolnom hogy anyagilag mivel járnék jobban.
Az ismerőseim mindd már dolgoznak. Nekem van turizmusból végzettségem okj-s viszont nehéz az esély hogy munkát találjak bele ami tetszik is,viszont hogyha olyan helyre kerülök be dolgozni aminek minden percét utàlom csak még nagyobb depresszióba esnék.
Ti mit javasoltok? Maradjak egyetemen vagy menjek el dolgozni?
2-es mégis mire gondolsz?:)
1-es köszönöm a bíztatàst!
Nagyon szomorú, hogy több ilyen diplomás van.
Igen alapfeltétel a kiváló helyesírás.
Te nem tudsz rólam semmit, így jogod sincsen ítélkezni felettem!
Épp eleget mutattál meg magadból.
Szerinted akkor aki diszgráfiásoknak nem is kéne egyetemen lenniük. Ha véletlen olvassól valamit amit írnak akkor ki kell őket röhögni a képükbe?
De ha valaki csak véletlen elír valamit akkor azt is ki kell röhögni. Hiszen te tökéletes vagy, sosem hibázol.
Avval... Látszik hogy tanar hiány van.
Anglisztikával se nagyon fogsz tudni elhelyezkedni. Miért nem dolgozol, és csinálod az anglisztikát/más szakot levelezőn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!