Ha egy közösségben barátkozni próbálok valakivel arról egyeseknek miért az jön le ott hogy rá vagyok akaszkodva vagy rányomultam?
Figyelt kérdés
És emiatt zavarja is a többieket legalábbis néhány embert akik jóba vannak az adott személlyel2022. okt. 12. 09:37
1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok társasági ember nem sokat beszélek másokkal minden közösségben egy-két emberrel próbálkozok
2022. okt. 12. 09:38
2/4 anonim válasza:
"Egyébként nem vagyok társasági ember nem sokat beszélek másokkal minden közösségben egy-két emberrel próbálkozok"
Ez a baj. Közösségben a közösséggel kell lenni, a klikkesedés és a nyomulás elég hasonlóan néz ki
3/4 anonim válasza:
Ha van x ember akik barátok és össze vannak nőve, akkor muszáj mindegyikőjükkel összebarátkoznod. Mivel ez ilyen íratlan szabály, amit szinte mindenki tud, feltételezik hogy te is tudod és azért beszélgetsz csak azzal az 1 emberrel, mert össze akarsz vele jönni. Az ilyen közösségekben/baráti társaságokban általában mindenre érvényes ez az "összetartás", csak együtt mennek programra, csak közös messenger csoportba írnak, csak közösen hívásoznak. Ne kérdezd mi ebben a jó, én se értem...
4/4 anonim válasza:
Nem kell lenni semmilyen közösséggel a nem akarsz.
Ez nem elvárás.Sehol.
Nem tudom miért hiszik azt amit,de talán az hogy tudhatják esetleg rólad,hogy nem vagy az a beszélgetős tipus és ha látnak téged "próbálkozni" akkor furcsa nekik és többet látnak bele mint ami valójában,hisz tőled nem ezt a viselkedést szokták meg.
Szerintem csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!