Szeretsz kerékpározni? Szoktál csak úgy kedvtelésből?
Figyelt kérdés
vagy csak inkább boltba és munkába jársz a kerékpárral?2022. okt. 11. 22:35
1/16 anonim válasza:
Csak kedvtelésből megyek, de ritkán.
2/16 anonim válasza:
Rendszeresen, napi 20-30 km, hetvegen akár 100 is.
3/16 anonim válasza:
Hétvégente szoktam bringázni,egyszerre 20-30 km,leginkább városon kívül,erdő-mező,vízpart...
4/16 anonim válasza:
3. Ez a tipikus urban legend és extrapolalas pár esetből...
5/16 anonim válasza:
Hármas, nem baj ha nem szeretsz bringázni, de érdemes ismerkedni a statisztikákkal: az évi kb. 15000 db közúti balesetnek kb. 10%át okozzák a kerékpárosok.
6/16 anonim válasza:
A bringások 80-90%-ának van jogosítvanya és vezetnek autót is. Ennyit arról h nem ismerik a kreszt... 😎
7/16 anonim válasza:
Ha jó idő van tartósan, néha rám jön a biciklizhetnék. Nyaranta van, hogy minden nap eljárok, így 20-25 fok alatt, havi 2-3* max, télen meg max, ha a szüleim megkérnek, hogy vigyek fel valamit ismerősükhöz, mert ők lusták/ittak, szóval kell valaki, aki odaviszi és biciklivel hamarabb megvagyok vele, mint gyalog lennék.
8/16 anonim válasza:
Régebben sokat bicikliztem de szinte mindig kedvtelésből. Ma már nem megyek sehová vele, mert veszélyes. 1 a rendőr is megbüntet, ha nem talál mindent rendben. 2 Az autósok, de még a gyalogosok is utálják a bicikliseket.
9/16 anonim válasza:
Sajnos ritkán van rá időm, de akkor 20-30 km-t megyek.
10/16 anonim válasza:
Volt időszak, amikor imádtam, szerettem, és volt, hogy munkavégzéshez is használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!