Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan felejtkezzek el arrol,...

Hogyan felejtkezzek el arrol, hogy nem tetszenek a ruhaim es nem en vagyok,mikozben egy honapig ezeket kell hordanom?

Figyelt kérdés

Amikor dolgoztam vettem egy parat, de az mind tonkre ment, vagy nem tetszik mar , de egy a lenyeg, amik a szekrenyemben vannak ruhak azok teljesen nem en vagyok. Nem erzem magam jol bennuk, nem tetszenek, rosszul vagyok ha erre gondolok hogy ezeket kell hordanom az elso fizetesemig, mert most ujra van munkam de ugye uj ruhakat csak 1 honap mulva tudok venni.

A legtobb kicsi ram pl a kabatomon rossz a cipzar bamikor elszakadhat, alig tudom felhuzni, kicsi ram nagyon, alig tudok benne mozogni. Folyamatosan ez van a fejemben hogy mennyire rosszul erzem magam , mennyire gyulolom magam emiatt.

Hogyan birjak ki igy egy honapot ha kb megszolalni se merek es a jarasom is olyan mint egy elesett nonek, annyira gyulolom magam azokban a ruhakban.

Van 2 nadragom, csak azokat tudom felvenni, es van 4 polom mert olyan kicsi ram a kabat hogy csak azt tudom ala venni.

Hogyan felejtkezzek el errol?

Az a legnagyobb baj hogy kicsik ram es nagyon rossz bennuk egesz nap mozogni, szoritanak meg minden ilyesmi, es csunya is vagyok bennuk

2022. okt. 11. 20:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9. Nem hiztam, fogytam nagyon sokat
2022. okt. 11. 20:43
 12/14 A kérdező kommentje:
A kabat azert kicsi mert azt kaptam, es nem jo ram a meret. A tavaji kabatom meg elvan szakadva es nem lehet megvarrni
2022. okt. 11. 20:44
 13/14 A kérdező kommentje:

Amikor szepen felvoltam oltozve ra sem neztem masokra

Igy meg mindig masoknak a ruhait figyelem es csodalom..

2022. okt. 11. 20:46
 14/14 anonim ***** válasza:
De hany eves vagy? Szuleid nem vesznek? Vagy h h nem dolgozol es nincs par ezred?
2022. okt. 11. 22:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!