Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hova mehetnék el, hogy megszűn...

Hova mehetnék el, hogy megszűnjön a vágyam?

Figyelt kérdés

Ha tetszik egy lány akaratlanul is vágyom a lábfétisre vele kapcsolatban, ha nem is másra pusztán csak arra, hogy a talpait lássam.

El szeretném menni orvoshoz, le szeretnék erről szokni, nem akarom ezt. Egyáltalán nem. Nekem lenne a legjobb, ha egyszerűen nem érezném ezt, de nem tudok parancsolni annak ami egy ösztönös gondolat.

2022. okt. 9. 22:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, lábfétis, az semmi, ártalmatlan, sokkal betegebb dolgok vannak. Nyugi.
2022. okt. 9. 23:15
 12/18 A kérdező kommentje:
Láb szagolgatás artalmatlan? Nem hinném
2022. okt. 9. 23:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom hogy ez nem gáz. Jó, mondjuk furán néznék ha egy pasi benyögné hogy a büdös lábamat akarja szagolgatni, de ha nem csak ebből áll a szexuális életünk akkor néha kiegészítésként semmi bajom nem lenne vele.

Sok embernek vannak furcsaságai (én pl nőként szeretek fenekét nyalni meg hónaljat szagolni), de ez egyáltalán nem olyan nagy tragédia.

Legyél kicsit megengedőbb magaddal, nem tudom honnan szeded hogy ez betegség. NAGYON azért vágyhatsz rá -gondolom én- mert még nem próbáltad.

2022. okt. 10. 01:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem rémisztő ez. Csak te hiszed annak.
2022. okt. 10. 02:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Van egy tudományosan nem megerősített teória, miszerint a fétisek visszavezethetők traumákra, és ha feldolgozzuk a traumát, az is elmúlik. Olvastam olyan emberről, akinek sikerült így megszabadulnia tőle. A lábfétist (szerintem) összefüggésben lehet az önbizalomhiánnyal, hogy úgy érzed, te kevesebb vagy a másiknál. De mint mondtam, ez csak egy teória. A hivatalos álláspont az, hogy a fétisektől nem lehet megszabadulni.
2022. okt. 10. 04:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ezt fogadd el életed végéig el fog kísérni, olyan partnert keress aki Téged szeret és utána elfogadja a vágyad is!
2022. okt. 10. 04:58
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2022. okt. 10. 06:55
 18/18 anonim ***** válasza:
46%

Menj el valami meditációs tanfolyamra. Ezek csupán gondolatok, érzelmek, belső vágyak. Ha tudatosan az aktuális jelenlétbe hozod magad, elszállnak mint felhő az égen.

Persze ez lehet nem mindenkinek való. Csak tippként írtam a kérdésre, mert van akinél működik ;)

2022. okt. 10. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!