Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hova mehetnék el, hogy megszűn...

Hova mehetnék el, hogy megszűnjön a vágyam?

Figyelt kérdés

Ha tetszik egy lány akaratlanul is vágyom a lábfétisre vele kapcsolatban, ha nem is másra pusztán csak arra, hogy a talpait lássam.

El szeretném menni orvoshoz, le szeretnék erről szokni, nem akarom ezt. Egyáltalán nem. Nekem lenne a legjobb, ha egyszerűen nem érezném ezt, de nem tudok parancsolni annak ami egy ösztönös gondolat.

2022. okt. 9. 22:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Mondd neki, hogy lepjen valami undorito trutyiba, hatha akkor nem kivannad.
2022. okt. 9. 22:31
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne parancsolj. Vedd ugy, hogy egy hülye gondolat és röhögd ki magad!!!
2022. okt. 9. 22:32
 3/18 anonim ***** válasza:
48%
Nem volna jobb inkább kiélni a vágyadat? ?
2022. okt. 9. 22:35
 4/18 anonim ***** válasza:
68%
Ha lesz egy kölcsönös kapcsolatod, biztosan szívesen engedi a szerelmed, hogy a lábaival is játsszál.
2022. okt. 9. 22:35
 5/18 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy bárki elfogadná.

Mellesleg tudom hogy beteges..

2022. okt. 9. 22:41
 6/18 A kérdező kommentje:
Nekem beteg vágyaim vannak nem bántanék ezzel senkit, akit szeretek meg végképp nem hoznàm kellemetlen helyzetbe.
2022. okt. 9. 22:42
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

"hová mehetnék el?"

Nos, ha a lábaira nem engedi, akkor kénytelen leszel zsebkendőbe. 🤣

Egyébként ha mélyen benned vannak ezek a vágyak, hajlamok, akkor nem nagyon lehet kikezelni, és nem is érdemes. Nem ártasz vele senkinek. Még csak nem is nyalni akarod a talpát vagy hasonlók. Ha te is bejössz a lánynak, biztosan megengedné, hogy nézd a talpait. Lehet, hogy örülne egy talpmasszázsnak. És egy-egy csók a lábakra a legtöbb lánynál bőven belefér.

Ha mégsem, akkor találhatsz olyan partnert, aki élvezi a lábfétist a másik oldalról.

Egyáltalán nem tűnik olyan extrém vágynak, amire senki ne lenne vevő.

2022. okt. 9. 22:50
 8/18 A kérdező kommentje:

Orvosra vagy terápia jellegű dologra gondoltam hogy hova..

Amúgy sajnos de, nagyon is jelen szokott lenni a gondolataim között az amit írtál és még mas is.

2022. okt. 9. 22:54
 9/18 anonim ***** válasza:
75%
Leginkább pszichológushoz lehet fordulni ilyesmivel, de sajnos rendkívül intoleránsak tudnak lenni, ami csak ront a helyzeten. Őszintén, nyíltan beszélsz egy idegennek a legmélyebb érzéseidről, ő pedig gyakorlatilag lehülyéz. És nem nagyon lehet ilyen tapasztalatokat, véleményeket olvasni a szakemberekről, hogy ki elég nyitott és elfogadó lábfétis témában. Talán szexuálpszichológus, de amilyen válaszokat olvastam a neten némelyiktől, ők is többnyire meg vannak róla győződve, hogy mi a "normális"
2022. okt. 9. 23:07
 10/18 A kérdező kommentje:
Akkor mar csak 20 evet kell végig bírni.
2022. okt. 9. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!